Esittely

HEHKU hyvinvointi

Helsinkiläinen hyvinvointiyritys HEHKU hyvinvointi on voimavaraistanut naisia vuodesta 2015 lähtien. HEHKUN palveluihin kuuluvat hyvän olon hoidot ja ohjatut hyvinvointihetket. Hehkun palvelut ovat voimavarakeskeisiä, harmonisoivia, kehomieliyhteyttä ja hyvää elämää vahvistavia.

HEHKUN rentouttavat hoidot vahvistavat hyvää oloa ja palauttavat kehon ja mielen tasapainoa. Stressitaso laskee, levollisuus lisääntyy ja läsnäolo tässä hetkessä voimistuu. HEHKUN hoidoissa (mm. shiatsu, aromahoito, rentouttava jalkahieronta ja intialaiset hieronnat) hoidettava saa ihanaa omaa aikaa. Hetken, jossa voi rauhassa vain olla, nauttia olosta ja antautua hoitavalle kosketukselle. Keskiössä kokonaisvaltainen rentoutuminen, hyvän salliminen itselle ja kosketus hyvän elämän vahvistajina.

HEHKUN ydinosaamiseen kuuluu lisäksi pienryhmien ohjaus (rentoutustunnit ja miniretriitit) ja hyvinvointivalmennus erilaisin voimavaraistavin teemoin. Rentoutustunneilla lempeä ja palauttava, kehoa avaava liike yhdistyy hyväksyvään läsnäoloon (mindfulness) ja pitkiin rentoutusharjoituksiin. Miniretriiteissä on mukana lisäksi voimavaraistavia valmennusharjoituksia ja keskustelua. Ohjatut hyvinvointihetket lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia, tasapainoa ja tyytyväisyyttä elämään. Lämpimässä vuorovaikutuksessa on tilaa eri valinnan mahdollisuuksille nousta esiin. Valmentajana olen tukena myönteisessä muutoksessa ja hyvän, omien arvojen mukaisen elämän vahvistamisessa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan HEHKU hyvinvoinnin positiivista muutosta, kehon rentoutumista ja mielen rauhoittumista tukeviin palveluihin!

Annika Tammiluoto
HEHKU hyvinvointi
hehkuhyvinvointi(at)gmail.com
puh. 050 538 5815
Y-tunnus: 2373644-0

 

 

Annika Tammiluoto 
 

Hei!

Olen joogasta ja juoksemisesta nauttiva, meren rannoilla viihtyvä ja uusista asioista herkästi syttyvä sosiaaliterapeutti, luontaishoitaja ja voimavaravalmentaja. Olen myönteinen, monessa mukana ja innostun ja inspiroidun joskus turhankin herkästi, mutta uskon, että juuri uteliaisuus vie elämää eteenpäin. Elämässä kun varmaa on vain muutos, jatkuva liike eri suuntiin. Rakastan suunnitelmien tekemistä ja inspiroidun uusista unelmista. Elämä saa myös yllättää! Usein juuri spontaanit tapahtumat ja sivuraiteet tekevät elämästä kiinnostavan ja odottamattomat käänteet saattavatkin olla niitä, jotka vievät elämää oikeaan suuntaan.

Omaa sydäntäni lähellä on naisten voimavaraistaminen ja HEHKU keskittyykin erityisesti naisille suunnattuihin hyvän olon palveluihin. Kaikessa tekemässäni työssä minulle on tärkeää sydänlähtöisyys, aitous ja kohdatuksi tuleminen. Lempiaiheitani ovat hyvän salliminen itselle ja hoitavan kosketuksen ja rentoutumisen merkitys hyvinvoinnille. Ihminen tarvitsee kosketusta läpi elämänsä. Lempeä, hyväksyvä kosketus lisää levollisuutta, rauhoittaa, parantaa unenlaatua ja lievittää stressioireita. Ajattelen, että kädet ovat sydämen jatke ja olen iloinen siitä, että saan tehdä töitä käsilläni, hoitaa rauhallisesti läsnäollen. Jokaisella hoitajalla on oma hoitojälkensä, otteensa ja "touchinsa" hoitamiseen. Oma tyylini on rauhallinen, levollinen ja läsnäoleva. 

Pysähtyminen, oman mielen rauhoittaminen ja rentoutuminen ovat tärkeitä hyvinvoinnin ja tasapainoisen elämän osatekijöitä ja myös myönteisen muutoksen mahdollistajia. Uudet ideat syntyvät, kun mieli on levollinen ja uusilla ajatuksilla on tilaa nousta esiin. Siksi elämä, jossa sinä voit hyvin, tarvitsee kasvuvoimakseen sekä hyvinvoivaa kehoa että levollista mieltä. Hyvää elämää ravitsevat myös tietoiset, omien arvojen mukaiset valinnat ja toimiminen sen mukaan, minkä sydän tietää oikeaksi. Uusien asioiden edessä itsestä huolehtiminen ja joustava suhtautuminen ympäröivään maailmaan sekä vahvistaa hyvinvointia että edesauttaa myös uusien vaihtoehtojen ja ratkaisujen löytymistä. Emme aina voi vaikuttaa asioihin, jotka tapahtuvat meille, mutta voimme vaikuttaa siihen, minkälaisia merkityksiä päätämme niille antaa. 

Elämään kuuluu myös säröjä ja joskus tähän hetkeen keskittyminen, hengittäminen ja elämän vastaanottaminen sellaisena kuin se juuri sillä hetkellä näyttäytyy, on kaikki mitä tarvitaan. Toivon, että pidät hyvää huolta itsestäsi, aina ja joka tilanteessa. Myös ja etenkin silloin, kun elämä tuo eteesi asioita, joita et toivonut etkä pyytänyt. Jos olet ylikuormittunut ja jokin elämäsi osa-alueista on epätasapainossa, tarvitset vastapainoksi palautumista ja rauhoittumista, pysähtymistä elämäsi päähenkilön, itsesi, äärelle. Kun kuuntelet itseäsi ja toimit omia rajojasi kunnioittaen ja voimavarojasi kuunnellen, saat omaa voimaasi takaisin, mikä luo hiljalleen mahdollisuuden myös uusille aluille.

Hyvän olon hoidoissani saat ihanaa omaa aikaa. Keho rentoutuu ja mieli saa päästää irti arjen ajatuksista. Hiljaiset hoidot mahdollistavat "tippumisen" omaan hyvän olon tunteeseen, rauhalliseen olotilaan, jossa huolet eivät paina. Mikään muu asia maailmassa ei vaadi huomiotasi juuri sillä hetkellä ja voit keskittyä täysin itseesi, pysähtyä vastaanottamaan hyvää. Miltä kuulostaa? Olisiko nyt sinun vuorosi antaa aikaa itsellesi, sallia hyvää elämääsi ja antautua hoitavalle kosketukselle? Monet asiakkaani kuvailevat olevansa hoidon aikana unen ja valveen rajamailla, syvässä rentoutumisen tilassa.

Asiakkaiden palautetta:

"Mieletön läsnäolo."
"Lempeät ja lämpimät kädet."
"Ihanan rauhallinen ja levollinen hoito-ote."
"Olet kuunnellut sydäntäsi ja olet oikealla tiellä."
"Olet aina niin aidosti läsnä, että saat ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi."
"Hoidossasi on turvallista ja levollista antautua levon ja rentouden tilaan."
 
Toivon HEHKUN antavan voimaa naisille, jotka kaipaavat rauhoittumista kiireen keskellä, palautumista, hetken omaa aikaa, ehkä myös uusien mahdollisuuksien tutkimista tai kaiken jo olemassa olevan hyvän vahvistamista. Rentoutuminen on avain hyvään oloon ja sinä olet kaiken hyvän arvoinen. <3
 
"Kun aloin rakastaa itseäni, ymmärsin, että olen aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan."
- Charles Chaplin
 
Lämmöllä,
Annika

 

Luontaishoitojen koulutukset:

 • Shiatsu  (Luontaisterapiaopisto)
 • Aromahoito (Luontaisterapiaopisto)
 • AromaTouch Technique (dōTERRA)
 • Intialainen koko kehon hieronta Ki (Harmonet)
 • Ajara - intialainen kasvojen ja pään hieronta (Harmonet)
 • Rentouttava jalkahieronta (Tähtien Polku)
 • Reiki I (Usui Shiki Ryoho)
 • Seasonal Balance® Shiatsu - niska- ja hartiaseudun hoito (Gaia Care)
Muut koulutukset tiivistetysti:
 
 • Sosiaaliterapeutti (Helsingin yliopisto)
 • LCF Life Coach© (Valmentamo)
 • NLP-valmentaja (Licensed Practitioner of NLP™) (NLP Akatemia)
 • Mindfulness perusteet (Pause)
 • Ratkaisu- ja voimavarakeskeisen työtavan opintoja, mm. Reteaming itsensä kehittämisen malli (Lyhytterapiainstituutti)
 • Kriisi- ja traumatyön perusopinnot (Suomen Mielenterveysseura)
 • Hoitoryhmien ohjaajavalmentaja (Oiva Akatemia)
 • Dialektisen käyttäytymisterapian (DKT) koulutus (WiseMind Psychotherapies & Consulting Oy)
 • Hyväksymis- ja omistautumisterapian perusteet (Joustava mieli)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Ryhmäliikuntaohjaaja (Svol)
Powered by Aava 3