Esittely

HEHKU hyvinvointi

 • HEHKU hyvinvointi on naisille suunnattu monipuolisia hyvinvointipalveluja tarjoava yritys, joka keskittyy yksilöiden, ryhmien ja yhteisöjen voimavaraistaviin valmennuksiin sekä rentouttaviin, kehoa ja mieltä helliviin hoitoihin. 
 • Hehkun kokonaisvaltaiset hyvinvointipalvelut ovat voimavaraistavia, eheyttäviä, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hyvää elämää vahvistavia.
 • Hehkun valmennus keskittyy asiakkaalle merkityksellisiin tavoitteisiin, edistymiseen, myönteisyyteen ja onnistumisiin. Valmennus tähtää asiakkaan hyvinvoinnin kasvamiseen, positiiviseen muutokseen ihmisen ajattelutavassa ja elämässä. Valmennus nostaa esiin aidosti merkityksellisiä asioita kirkastaen toivotun muutoksen suuntaa ja vahvistaen ihmisen yhteyttä itseensä.
 • Ryhmien valmennus erilaisin voimavaraistavin teemoin sekä hyvinvointikurssit, joissa lempeä liike yhdistyy rentoutusharjoituksiin kuuluu HEHKUN ydinosaamiseen.
 • Keväästä 2017 alkaen tarjontaan ovat tulleet myös rentouttavat hoidot! Hoitovalikoimaan kuuluu tällä hetkellä syvästi rentouttava shiatsu, nautinnollinen intialainen kasvojen ja pään hieronta, rauhoittava reiki ja koko kehoa hemmotteleva aromahoito. Hoidoissa saat ihanaa omaa aikaa, kehosi rentoutuu, mielesi rauhoittuu ja stressitasosi laskee luoden mahdollisuuden uusien mahdollisuuksien näkemiselle. Rentoutuneena sinulla on myös voimia toimia omien hyvinvointiasi vahvistavien tavoitteiden eteen. 
 • Hemmotteluhoidot  järjestyvät myös osana hyvinvointipäivää (esim. yhteisöjen omat tapahtumat ja naistenillat).
 • Lahjakortilla annat hyvää eteenpäin ja vahvistat lähipiirisi hyvinvointia.
 • HEHKU hyvinvointi toimii eri toimitoiloissa ympäri Helsinkiä hyvien kulkuyhteyksien päässä.
 • Yhteystiedot: hehkuhyvinvointi@gmail.com/puh. 050 538 5815/Annika Tammiluoto.
 • HEHKU hyvinvointi on voimavaraistanut naisia keväästä 2015 lähtien.
 • Y-tunnus: 2373644-0. 

 

Annika Tammiluoto 
voimavaravalmentaja, sosiaaliterapeutti
 
"Hei, olen Annika, helsinkiläinen nelikymppinen nainen, äiti, ystävä, joogasta, juoksemisesta ja luonnosta nautiskeleva, henkisestä kasvusta kiinnostunut ja uusista asioista herkästi innostuva sosiaaliterapeutti, luontaishoitaja-opiskelija ja valmentaja. Kykyni välittää, tukea ja innostaa ovat ohjanneet minut alalle, jossa saan työkseni tukea ihmisiä hyödyntämään vahvuutensa ja näkemään oman potentiaalinsa.
 
Kaikessa tekemässäni työssä minulle ovat tärkeitä merkitykselliset, aidot kohtaamiset ja sydänlähtöisyys. Valmentajana olen kunnioittava, innostava ja arvostava. Lempeällä, mutta varmalla ammattilaisen otteella rohkaisen asiakkaitani eteenpäin kohti heille merkityksellisiä asioita. Iloitsen, kun näen asiakkaideni voimaantuvan. Iloitsen, kun asiakkaani löytävät oman sisäisen äänensä, onnistuvat ja oivaltavat asioita ja löytävät suunnan, joka juuri sillä hetkellä palvelee heitä parhaiten. Olen nähnyt ilon, onnellisuuden ja itsevarmuuden kasvavan, sydänten avautuvan ja uusien ovien raottuvan. 
 
Valmentajana minulla on mahdollisuus tarjota aikaa pysähtyä oman elämän tärkeiden kysymysten äärelle. Valmennuksen voimauttavat menetelmät auttavat eteenpäin kohti eheämpää ja tasapainoisempaa elämää. Valmennuksessa elämän tärkeät asiat kirkastuvat ja fokus kohdistuu yhä enemmän asioihin, jotka kasvattavat hyvinvointia. Koen, että uudet eteenpäin vievät oivallukset edellyttävät pysähtymistä ja rauhoittumista. Erityisen läheiseksi koen naisten voimavaraistamisen. HEHKU keskittyykin erityisesti naisille suunnattuihin hyvinvointipalveluihin.
 
Kaipaatko sinä elämääsi uutta suuntaa? Tarvitsetko aikaa kuulostella kuinka voit? Tai koetko tarvetta kuunnella vahvemmin oman sydämesi ääntä? Kaipaatko rohkeutta pohtia kuka olet ja mitä haluat juuri tässä elämänvaiheessa? Tai haluatko päästää irti vanhasta, jotta olisi tilaa uudelle? Uskon, että olen juuri oikea ihminen valmentamaan sinua. Sinä ansaitset, että sinulla on hyvä olla tässä ja nyt. Hyvässä, luottamuksellisessa vuorovaikutuksessa kaikki on mahdollista!
 
Elämänkriisi toi minulle runsas vuosi sitten mukanaan mahdollisuuden uusiin alkuihin. Kun vahvistin yhteyttä itseeni ja pysähdyin miettimään, mihin suuntaan sydämeni minua aidosti johdattaa, pääsin uusien asioiden  ja oivallusten äärelle, jotka johtivat  myös uudistuneen HEHKUN alkuun. Aloitin vuoden alussa luontaishoitajan ammatilliset opinnot. Opintojeni edetessä HEHKUN palvelutarjonta on laajentunut yhä kokonaisvaltaisempiin hyvinvointipalveluihin, joissa kehomieliyhteys on entistä vahvemmin huomioitu. Koen tämän hyvin tärkeänä. Kädet ovat sydämen jatke ja olen äärimmäisen iloinen siitä, että saan nyt hoitaa ja koskettaa sanojen lisäksi myös käsilläni. Teen hoitoja viikottain. Ota yhteyttä, jos kaipaat rentoutumista, stressin purkua, hoitavaa kosketusta tai vain ihanaa omaa aikaa!
 
Toivon, että HEHKU sykähdyttää, koskettaa ja voimaannuttaa yhä useampia naisia, jotka kaipaavat rauhoittumista kiireen keskellä, uusien mahdollisuuksien tutkimista, myönteistä muutosta elämään tai kaiken jo olemassaolevan hyvän vahvistamista. Rohkenetko sinä ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistasi? Yksin ei tarvitse pärjätä. Ihmetellään elämää yhdessä!
 
Lämmöllä,
Annika
 
Asiakaspalautetta HEHKUN valmennuksista:
"Annika on myötätuntoinen, lempeä ja rauhallinen, luottamusta herättävä valmentaja."
"Tulet varmasti koskettamaan ja muuttamaan monen elämää positiivisella tavalla."
"Osaa hyvin aistia mihin päin mennä."
"Sydämellinen ja positiivinen."
"Innostunut ja empaattinen valmentaja, joka on balanssissa itsensä ja elämänsä kanssa."
"Annikan rauhallinen rohkeus lohdutti ja kannusti uskaltamaan."
"Lempeä ja empaattinen."
"Innostat ja luot uskoa ihmisiin."
"Annika on todella ammattitaitoinen ja miellyttävä valmentaja."
 

Luontaishoitojen koulutukset:

 • Reiki I (Usui Shiki Ryoho)
 • Luontaishoitojen opintoja, mm. shiatsu ja aromahoito (Luontaisterapiaopisto)
 • Ajara - intialainen kasvojen ja pään hieronta (Harmonet)
Muut koulutukset tiivistetysti:
 • Mindfulness perusteet (Pause)
 • LCF Life Coach© (Valmentamo)
 • NLP-valmentaja (Licensed Practitioner of NLP™) (NLP Akatemia)
 • Ratkaisu- ja voimavarakeskeisen työtavan opintoja (Lyhytterapiainstituutti)
 • Kriisi- ja traumatyön perusopinnot (Suomen Mielenterveysseura)
 • Hoitoryhmien ohjaajavalmentaja (Oiva Akatemia)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Sosiaalityöntekijän pätevyys, pääaineina psykologia ja sosiaalipsykologia (Helsingin yliopisto)
Powered by Aava 3