Esittely

HEHKU hyvinvointi - luonnollista hehkua naisille

Helsinkiläinen hyvinvointiyritys HEHKU hyvinvointi tarjoaa naisille voimavarakeskeisiä, harmonisoivia, kehomieliyhteyttä ja tasapainoista elämää vahvistavia palveluita. Keskiössä kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutuminen, hyvän salliminen itselle ja kosketuksen eheyttävä voima hyvän elämän vahvistajina. HEHKUN palveluihin kuuluvat rentouttavat hemmotteluhoidot ja ohjatut hyvinvointihetket (esim. joogahoidot pienryhmille ja miniretriitit) sekä voimavaraistavat valmennukset (tilauksesta pienryhmille).

HEHKUN rentoutushoidot palauttavat, tasapainottavat ja vahvistavat hyvää oloa. Kosketus on sanatonta kieltä, jolla on myös hyvää tekeviä terveysvaikutuksia. Stressitaso laskee, hermosto rauhoittuu, levollisuus lisääntyy, uni paranee ja aivojen mielihyvähormonit aktivoituvat vaikuttaen positiivisesti mielialaan. Hemmotteluhoidot mahdollistavat ihanan irtioton arjesta, rentouttavan hetken, jossa pääsee palautumaan sormia ja varpaita myöten. Hoidon aikana voi rauhassa vain olla, nauttia olosta ja antautua hoitavalle kosketukselle - päästää hetkeksi irti kaikesta muusta. 

Grounding Yin® joogahoidossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla lempeä joogaharjoitus, mielen tyyneys, levollinen läsnäolo ja hoitava kosketus. Joogahoito on hidas, elvyttävä, salliva ja pehmeä harjoitus, jossa päästetään irti kaikesta suorittamisesta. Yin on rauhallista olemista, asanoihin antautumista ja ajatusten tyyntymistä. Rentoutumisen kautta päästään kohti tasapainoa. 

HEHKU on naisen hyvinvoinnin tukena joka elämänvaiheessa. Monipuoliset hyvinvointipalvelut ovat kuin palanen lomaa arjen keskellä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan HEHKUN positiivista muutosta, kehon rentoutumista ja mielen rauhoittumista tukeviin palveluihin!

 

Annika Tammiluoto
HEHKU hyvinvointi
hehkuhyvinvointi(at)gmail.com
puh. 050 538 5815
Y-tunnus: 2373644-0

Ota yhteyttä!

Annika Tammiluoto 

Hei!

Olen joogasta, uimisesta ja lenkkeilystä nauttiva, meren rannoilla viihtyvä ja uusista asioista herkästi syttyvä sosiaaliterapeutti, ayurvedahoitaja, luontaishoitaja, voimavaravalmentaja, rentoutusohjaaja ja Grounding Yin® joogahoitaja. Viime vuodet ovat menneet tiiviisti opiskellessa luontaishoitoalaa. Nyt on aika rauhoittaa vähän tahtia, päästää hetkeksi irti tekemisestä, sulatella tietoa ja nauttia työn hedelmistä - tehdä elämässä hiukan tilaa myös muille asioille. 

Olen myönteinen, monessa mukana ja innostun ja inspiroidun joskus ehkä turhankin herkästi, mutta ajattelen, että juuri uteliaisuus vie elämää eteenpäin. Innostuminen, intohimo ja kokemus oman tekemisen merkityksellisyydestä ovat elämässä valtavan suuria eteenpäin vieviä voimia. Kehitys ei onneksi ole iästä kiinni eikä koskaan ole myöhäistä lähteä kasvamaan elämässä uusiin suuntiin. Ja toisaalta, on myös tärkeää tiedostaa, että riitämme silloinkin, kun emme tee mitään. Myös innostavat asiat voivat kasautuessaan kuormittaa ja viedä voimavaroja. Niin ayurvedassa kuin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessäkin ohjataan kohtuuteen, luonnonmukaisuuteen ja tasapainoon kaikilla elämän osa-alueilla. Tämä pyrkimys harmoniaan ja kohtuuteen on nykyajan hektisyyden ja valtavan tarjonnan keskellä turhankin helppo unohtaa. 

Koitan elää elämääni hyvällä sykkeellä, rennosti ja elämään luottaen. Juuri nyt on hyvä näin, mutta viime vuosien kohtaamiset  ja keskustelut itseäni varttuneempien naisten kanssa ovat tuoneet mieleen aavistuksen siitä, että parhaat ajat saattavat olla vielä edessäpäin! Minulle läheisiä asioita ovat mm. hyvät ihmissuhteet, vuorovaikutuksen aitous ja lämpö, elämän merkityksen löytäminen hetkissä ja kehoa kuunteleva ja kunnioittava liike. Liikunta tuo terveyttä ja iloa elämään ja vahvistaa toimintakykyä. Kulttuuri tarjoaa elämyksiä ja mahdollistaa kurkistamisen toisenlaisiin maailmoihin. Luontoyhteyden vahvistuminen on tapahtunut luontevasti pikku hiljaa iän myötä. Koen luonnon rauhan tyyssijana ja myös lohduntuojana. Metsässä tai meren rannalla mieliala kohenee ja asiat loksahtelevat oikeisiin mittasuhteisiin.

Elämä on jatkuvaa liikettä ja siihen vääjäämättä kuuluu myös säröjä. Elämän vastaanottaminen ja hyväksyminen sellaisena kuin se juuri tässä hetkessä näyttäytyy, on toisinaan kaikki mitä tarvitaan. Monet asiat saattavat kirkastua, kun pysähtyy hetkeen ja antaa itselleen aikaa. Olen alkanut ajatella, että ehkä elämänhallinta onkin parhaimmillaan suostumista muutokselle, avoimuutta ja joustavuutta eri mahdollisuuksille ja kykyä suhtautua hankalissakin tilanteissa kunnioittavasti ja myötätuntoisesti itseen, toisiin ihmisiin ja ympäröivään maailmaan. Olen oppinut, että joustavan ja avoimen mielen lisäksi huumorista ja myönteisestä, eteenpäin katsovasta elämänasenteesta on monessa tilanteessa apua. Ilo kasvattaa elämän liekkiä ja vahvistaa hiljaista onnen tunnetta. 

Näen itsestä huolehtimisen itsensä arvostamisena. Sydäntäni erityisen lähellä on naisten voimavaraistaminen ja HEHKU keskittyykin naisille suunnattuihin hyvinvointipalveluihin. Kaikessa tekemässäni työssä minulle on tärkeää sydänlähtöisyys, aitous ja kohdatuksi tuleminen. Lempiaiheitani ovat hyvän salliminen itselle ja rentoutumisen, palautumisen ja hoitavan kosketuksen merkitys kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Ihminen tarvitsee kosketusta läpi elämänsä. Lempeä, hyväksyvä kosketus lisää tutkitusti levollisuutta, vahvistaa mielihyvää, rauhoittaa, parantaa unenlaatua ja lieventää stressioireita. 

Ajattelen, että kädet ovat sydämen jatke ja olen iloinen siitä, että saan tehdä töitä käsilläni, hoitaa rauhallisesti läsnäollen. Oma tapani hoitaa on rauhallinen ja levollinen. Haluan hoidoissani tarjota hetken, jossa voi hetkeksi päästää irti kaikesta muusta ja vain nauttia olosta hoitavassa kosketuksessa leväten. Monet asiakkaani kuvailevat olevansa hoidon aikana unen ja valveen rajamailla, syvässä rentoutumisen tilassa. Kehon rentoutuminen ja mielen rauhoittaminen luovat hyvän pohjan myös uusille aluille. Uudet ideat ja tuoreet näkökulmat syntyvät, kun mieli on levollinen ja uusille ajatuksille on tilaa. 

HEHKUN seesteinen hoitohuone houkuttelee rentoutumaan ja rauhallinen tunnelma helpottaa arjen kuormituksista irti päästämistä. Hyvän olon hoidoissa saat ihanaa omaa aikaa. Keho rentoutuu ja mieli elpyy. Hiljaiset hoidot mahdollistavat antautumisen omaan hyvän olon tunteeseen, rauhalliseen olotilaan, jossa huolet eivät paina. Mikään muu asia maailmassa ei vaadi huomiotasi juuri sillä hetkellä ja voit keskittyä täysin itseesi, pysähtyä vastaanottamaan hyvää ja antaa stressin sulaa pois. Miltä kuulostaa? Olisiko nyt sinun vuorosi antaa aikaa itsellesi, sallia hyvää elämääsi ja antautua hoitavalle kosketukselle? Hoitohetki on vain Sinua varten. 

Asiakkaiden palautetta:

"Mieletön läsnäolo."
"Upea kokemus."
"Taivaallista!"
"Lempeät ja lämpimät kädet."
"Meditatiivinen kosketus."
"Ihanan rauhallinen ja levollinen hoito-ote."
"Ihanaa, hoivaavaa, huomioivaa."
"Rentouttavaa hoitoa ja arjen luksusta! Suosittelen lämpimästi."
"Kiitos aivan ihanasta kokemuksesta ja euforisesta olosta!"
"Ihanan rentouttava hoito ja rauhallinen ilmapiiri."
"Olet aina niin aidosti läsnä, että saat ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi."
"Hoidossasi on turvallista ja levollista antautua levon ja rentouden tilaan."
"Lämminhenkinen ja välittävä hoitaja, joka huokuu rauhan tunnelmaa."
 
Toivon HEHKUN antavan voimaa naisille, jotka kaipaavat rauhoittumista kiireen keskellä, palautumista, hetken omaa aikaa, ehkä myös uusien mahdollisuuksien tutkimista tai kaiken jo olemassa olevan hyvän vahvistamista. Rentoutuminen on avain hyvään oloon ja sinä olet kaiken hyvän arvoinen.  Tervetuloa! Tutustutaan.
 
"Juuri vikuroidessaan sydän pyrkii opastamaan, hiljentymään, intoutumaan,
villiintymään ja hilliintymään.
Syke ja syklit ovat sen puhetta."

- Kaija Juurikkala

Lämmöllä,
Annika

 

Luontaishoitojen koulutukset:

 • Ayurvedadiplomihoitaja (Harmonet)
 • Grounding Yin® joogahoidon ohjaaja (Gaia Care)
 • Shiatsuhoitaja (Luontaisterapiaopisto)
 • Aromahoitaja (Luontaisterapiaopisto)
 • AromaTouch Technique (dōTERRA)
 • Intialainen koko kehon hieronta Ki (Harmonet)
 • Ayurvedinen kokovartalohieronta (Harmonet)
 • Ayurvedinen yrttinyyttihieronta (Harmonet)
 • Ajara - intialainen kasvojen ja pään hieronta "face lift" (Harmonet)
 • Ajara - intialainen käsi- ja jalkahieronta (Harmonet)
 • Ajara - intialainen kasvohoito (Harmonet)
 • Ajara - ayurvedinen kasvo- ja päähieronta (Harmonet)
 • Marmaterapia (Harmonet)
 • Rentouttava jalkahieronta (Tähtien Polku)
 • Reiki I (Usui Shiki Ryoho)
 • Seasonal Balance® Shiatsu - niska- ja hartiaseudun hoito (Gaia Care)
 • Stressiniskan hieronta (SuperFiilis)
 • Kiinalainen jalkahieronta (SuperFiilis)
 • Kiinalainen päähieronta (SuperFiilis)
Muut koulutukset tiivistetysti:
 
 • Sosiaaliterapeutti (Helsingin yliopisto)
 • Rentoutusohjaaja (Meditaatio Center)
 • LCF Life Coach© (Valmentamo)
 • NLP-valmentaja (Licensed Practitioner of NLP™) (NLP Akatemia)
 • Mindfulness perusteet (Pause)
 • Ratkaisu- ja voimavarakeskeisen työtavan opintoja, mm. Reteaming itsensä kehittämisen malli (Lyhytterapiainstituutti)
 • Kriisi- ja traumatyön perusopinnot (Suomen Mielenterveysseura)
 • Hoitoryhmien ohjaajavalmentaja (Oiva Akatemia)
 • Dialektisen käyttäytymisterapian (DKT) koulutus (WiseMind Psychotherapies & Consulting Oy)
 • Hyväksymis- ja omistautumisterapian perusteet (Joustava mieli)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Ryhmäliikuntaohjaaja (Svol)
Powered by Aava 3