Esittely

HEHKU hyvinvointi - luonnollista hehkua naisille

Helsinkiläinen hyvinvointiyritys HEHKU hyvinvointi on voimavaraistanut naisia vuodesta 2015 lähtien. HEHKUN palveluihin kuuluvat rentouttavat hoidot, voimavaraistavat valmennukset ja ohjatut hyvinvointihetket. HEHKUN palvelut ovat voimavarakeskeisiä, harmonisoivia, kehomieliyhteyttä ja tasapainoista, hyvää elämää vahvistavia. Keskiössä kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutuminen, hyvän salliminen itselle ja kosketuksen eheyttävä voima hyvän elämän vahvistajina. 

HEHKUN rentoutushoidot palauttavat kehon ja mielen tasapainoa ja vahvistavat hyvää oloa. Kosketus on sanatonta kieltä, jolla on myös hyvää tekeviä terveysvaikutuksia. Stressitaso laskee, hermosto rauhoittuu, levollisuus lisääntyy, uni paranee ja aivojen mielihyvähormonit aktivoituvat vaikuttaen positiivisesti mielialaan. Hemmotteluhoidot mahdollistavat ihanan irtioton arjesta, rentouttavan hetken, jossa pääsee palautumaan sormia ja varpaita myöten. Hoidon aikana voi rauhassa vain olla, nauttia olosta ja antautua hoitavalle kosketukselle - päästää hetkeksi irti kaikesta muusta. Rentoutunut keho ja levollinen mieli tuovat vastauksen kysymykseen: Mihin elämä kutsuu minua tänään?  

Grounding Yin® joogahoidossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla lempeä joogaharjoitus, mielen tyyneys, levollinen läsnäolo ja hoitava kosketus. Joogahoito on hidas, elvyttävä, salliva ja pehmeä harjoitus, jossa päästetään irti kaikesta suorittamisesta. Yin on rauhallista olemista, asanoihin antautumista ja ajatusten tyyntymistä. Rentoutumisen kautta päästään kohti tasapainoa. 

Pienryhmässä valmennus on innostavaa ja inspiroivaa. Omaan muutosprojektiin saa muista ryhmäläisistä iloa, kannustusta ja voimaa. Lämpimässä vuorovaikutuksessa on tilaa eri valinnan mahdollisuuksille nousta esiin. Valmentajana olen tukena myönteisessä muutoksessa ja hyvän, omien arvojen mukaisen elämän vahvistamisessa. 

HEHKU on naisen hyvinvoinnin tukena joka elämänvaiheessa. Monipuoliset hyvinvointipalvelut ovat kuin palanen lomaa arjen keskellä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan HEHKUN positiivista muutosta, kehon rentoutumista ja mielen rauhoittumista tukeviin palveluihin!

 

Annika Tammiluoto
HEHKU hyvinvointi
hehkuhyvinvointi(at)gmail.com
puh. 050 538 5815
Y-tunnus: 2373644-0

Ota yhteyttä!

Annika Tammiluoto 

 

Hei!

Olen joogasta, uimisesta ja lenkkeilystä nauttiva, meren rannoilla viihtyvä ja uusista asioista herkästi syttyvä sosiaaliterapeutti, ayurvedahoitaja, luontaishoitaja, voimavaravalmentaja, rentoutusohjaaja ja Grounding Yin® joogahoidon ohjaaja. Olen myönteinen, monessa mukana ja innostun ja inspiroidun joskus ehkä turhankin herkästi, mutta ajattelen, että juuri uteliaisuus vie elämää eteenpäin. Menestynyt koripallovalmentaja Dettmann on todennut, että "Kun saa tehdä sellaisia asioita, joista pitää, jaksaa melkein mitä vain." Näinhän se on. Innostuminen, intohimo ja kokemus oman tekemisen merkityksellisyydestä ovat elämässä valtavan suuria eteenpäin vieviä voimia.

Koitan elää elämääni hyvällä sykkeellä, rennosti, elämään luottaen. Minulle läheisiä asioita ovat mm. luontoyhteys, kehoa kunnioittava liike, mielen hyvinvointi, ihmismielen uteliaisuus, kulttuurin tarjoamat elämykset, kokonaisvaltainen hyvä olo ja elämän merkityksen löytäminen hetkissä. Kaipuu yhteyteen on vahva, itselleni tärkeä perustarve. Ilman tunnetta yhteenkuuluvuudesta minun olisi vaikeaa elää täysipainoista elämää. Jatkuva uuden oppiminen pitää mieleni virkeänä. Liikunta auttaa pitämään kehoni toimivana ja terveenä. 

Luonto on minulle rauhan tyyssija. Luonnossa mieliala kohenee ja asiat loksahtelevat oikeisiin mittasuhteisiin. Minulle luonto on toiminut myös lohduntuojana vaikeina aikoina. Sukunimeni liittyy luontoon ja pidän todella paljon sen symboliikasta. Tammi on suojeltu, vahva jalopuu, jolla on juuret syvällä maassa. Runko niin vahva, ettei sitä helposti saa sijoiltaan. Luoto puolestaan, keskellä meren laineita ja myrskyjä, saattaa käydä pinnan alla, mutta selviytyy aina. Se jatkaa eloaan jämäkästi paikallaan, vahvana ja lujana, auringon säteiden helliessä sitä poutasäällä. ​

Näen itsestä huolehtimisen itsensä arvostamisena. Eteneminen kohti itselle merkityksellisiä asioita on helpompaa, jos näkee itsensä kyvykkäänä ja hyvän arvoisena. Rentoutuminen ja oman mielen rauhoittaminen ovat nekin tärkeitä hyvinvoinnin ja tasapainoisen elämän osatekijöitä ja myös myönteisen muutoksen mahdollistajia. Uudet ideat ja tuoreet näkökulmat syntyvät, kun mieli on levollinen ja uusilla ajatuksilla on tilaa nousta esiin. Hyvää elämää ravitsevat myös tietoiset, omien arvojen mukaiset arjen valinnat ja toimiminen sen mukaan, minkä sydän tietää oikeaksi. Intuitiotakin on helpompi kuulla levollisella mielellä. Tasapainoinen, oman näköinen elämä on monien asioiden summa.

Emme aina voi vaikuttaa asioihin, jotka tapahtuvat meille, mutta voimme vaikuttaa siihen, miten suhtaudumme niihin ja minkälaisia merkityksiä päätämme niille antaa. Elämä on jatkuvaa liikettä eri suuntiin. Elämään kuuluu myös säröjä ja toisinaan tähän hetkeen keskittyminen ja elämän vastaanottaminen sellaisena kuin se juuri nyt näyttäytyy, on kaikki mitä tarvitaan. Ehkä elämänhallinta onkin parhaimmillaan suostumista muutokselle, avoimuutta ja joustavuutta eri mahdollisuuksille ja kykyä suhtautua hankalissakin tilanteissa kunnioittavasti ja myötätuntoisesti itseen, toisiin ihmisiin ja ympäröivään maailmaan? Toivon, että pidät hyvää huolta itsestäsi, aina ja joka tilanteessa. Myös ja etenkin silloin, kun elämä tuo eteesi asioita, joita et toivonut etkä pyytänyt.

Kun toimit omia rajojasi kunnioittaen ja voimavarojasi vaalien, palaudut ja saat omaa voimaasi takaisin. Kehon ja mielen elpyminen luo pohjan myös uusille aluille. Arvostamani terapeutti ja kirjailija Marika Rosenborg on todennut, että "Aika parantaa, mutta ei ole samantekevää kuinka sen käytät". Toipuminen elämän karikoista on helpompaa, jos todella haluaa toipua. Se on suostumista surulle, irti päästämistä, toivon vaalimista ja avoimuutta muutokselle. Vaatii rohkeutta ja uskallusta ottaa askeleita kohti uudenlaista, omannäköistä elämää. Todennäköistä on, että edessä on jotakin hyvää, mutta vielä uutta ja tuntematonta. Ketäpä se ei pelottaisi? Uuden edessä olemme kaikki haavoittuvaisia.

Sydäntäni erityisen lähellä on naisten voimavaraistaminen ja HEHKU keskittyykin yksinomaan naisille suunnattuihin hyvän olon palveluihin. Kaikessa tekemässäni työssä minulle on tärkeää sydänlähtöisyys, aitous ja kohdatuksi tuleminen. Lempiaiheitani ovat hyvän salliminen itselle ja rentoutumisen, palautumisen ja hoitavan kosketuksen merkitys kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Ihminen tarvitsee kosketusta läpi elämänsä. Lempeä, hyväksyvä kosketus lisää tutkitusti levollisuutta, vahvistaa mielihyvää, rauhoittaa, parantaa unenlaatua ja lieventää stressioireita. Ajattelen, että kädet ovat sydämen jatke ja olen iloinen siitä, että saan tehdä töitä käsilläni, hoitaa rauhallisesti läsnäollen.

Oma tapani hoitaa on rauhallinen, levollinen ja läsnäoleva. Monet asiakkaani kuvailevat olevansa hoidon aikana unen ja valveen rajamailla, syvässä rentoutumisen tilassa. Haluan hoidoissani tarjota hetken, jossa voi hetkeksi päästää irti kaikesta muusta ja vain nauttia olosta hoitavassa kosketuksessa leväten. HEHKUN seesteinen hoitohuone houkuttelee rentoutumaan ja levollinen tunnelma helpottaa arjen kuormituksista irti päästämistä. Hyvän olon hoidoissa saat ihanaa omaa aikaa. Keho rentoutuu ja mieli elpyy. Hiljaiset hoidot mahdollistavat antautumisen omaan hyvän olon tunteeseen, rauhalliseen olotilaan, jossa huolet eivät paina. Mikään muu asia maailmassa ei vaadi huomiotasi juuri sillä hetkellä ja voit keskittyä täysin itseesi, pysähtyä vastaanottamaan hyvää. Miltä kuulostaa? Olisiko nyt sinun vuorosi antaa aikaa itsellesi, sallia hyvää elämääsi ja antautua hoitavalle kosketukselle? Hoitohetki on vain Sinua varten. 

Asiakkaiden palautetta:

"Mieletön läsnäolo."
"Upea kokemus."
"Lempeät ja lämpimät kädet."
"Meditatiivinen kosketus."
"Ihanan rauhallinen ja levollinen hoito-ote."
"Ihanaa, hoivaavaa, huomioivaa."
"Rentouttavaa hoitoa ja arjen luksusta! Suosittelen lämpimästi."
"Kiitos aivan ihanasta kokemuksesta ja euforisesta olosta!"
"Ihanan rentouttava hoito ja rauhallinen ilmapiiri."
"Olet aina niin aidosti läsnä, että saat ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi."
"Hoidossasi on turvallista ja levollista antautua levon ja rentouden tilaan."
"Lämminhenkinen ja välittävä hoitaja, joka huokuu rauhan tunnelmaa."
 
Toivon HEHKUN antavan voimaa naisille, jotka kaipaavat rauhoittumista kiireen keskellä, palautumista, hetken omaa aikaa, ehkä myös uusien mahdollisuuksien tutkimista tai kaiken jo olemassa olevan hyvän vahvistamista. Rentoutuminen on avain hyvään oloon ja sinä olet kaiken hyvän arvoinen.  Tervetuloa! Tutustutaan.
 
"Kun aloin rakastaa itseäni, ymmärsin, että olen aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan."
- Charles Chaplin
 
Lämmöllä,
Annika

 

Luontaishoitojen koulutukset:

 • Ayurvedadiplomihoitaja (Harmonet)
 • Grounding Yin® joogahoidon ohjaaja (Gaia Care)
 • Shiatsuhoitaja (Luontaisterapiaopisto)
 • Aromahoitaja (Luontaisterapiaopisto)
 • AromaTouch Technique (dōTERRA)
 • Intialainen koko kehon hieronta Ki (Harmonet)
 • Ayurvedinen kokovartalohieronta (Harmonet)
 • Ayurvedinen yrttinyyttihieronta (Harmonet)
 • Ajara - intialainen kasvojen ja pään hieronta "face lift" (Harmonet)
 • Ajara - intialainen käsi- ja jalkahieronta (Harmonet)
 • Ajara - intialainen kasvohoito (Harmonet)
 • Ajara - ayurvedinen kasvo- ja päähieronta (Harmonet)
 • Marmaterapia (Harmonet)
 • Rentouttava jalkahieronta (Tähtien Polku)
 • Reiki I (Usui Shiki Ryoho)
 • Seasonal Balance® Shiatsu - niska- ja hartiaseudun hoito (Gaia Care)
 • Stressiniskan hieronta (SuperFiilis)
 • Kiinalainen jalkahieronta (SuperFiilis)
 • Kiinalainen päähieronta (SuperFiilis)
Muut koulutukset tiivistetysti:
 
 • Sosiaaliterapeutti (Helsingin yliopisto)
 • Rentoutusohjaaja (Meditaatio Center)
 • LCF Life Coach© (Valmentamo)
 • NLP-valmentaja (Licensed Practitioner of NLP™) (NLP Akatemia)
 • Mindfulness perusteet (Pause)
 • Ratkaisu- ja voimavarakeskeisen työtavan opintoja, mm. Reteaming itsensä kehittämisen malli (Lyhytterapiainstituutti)
 • Kriisi- ja traumatyön perusopinnot (Suomen Mielenterveysseura)
 • Hoitoryhmien ohjaajavalmentaja (Oiva Akatemia)
 • Dialektisen käyttäytymisterapian (DKT) koulutus (WiseMind Psychotherapies & Consulting Oy)
 • Hyväksymis- ja omistautumisterapian perusteet (Joustava mieli)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Ryhmäliikuntaohjaaja (Svol)
Powered by Aava 3