Hyvän olon hoidot - hetki itselle.

Hoidot ja hinnat:

 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 45min./50€ - 60min./60€
 • Intialainen koko kehon hieronta 90min./75€ - 110min./85€
 • Aromahoito 75min./70€
 • AromaTouch 45min./50€ Uutuushoito!
 • Rentoutushoito 60min./60€ 
 • Shiatsu 60min./60€ - 90min./75€ - 120min./95€
 • Shiatsu (niska-hartiaseutu ja pää) 45min. /50€
 • Rentouttava jalkahieronta 45min./50€ - 60min./60€
 • Rentouttava hieronta istuen (hartiaseutu ja pää) 30min./40€

Yhdistelmähoidot:

 • Hyvän olon rentoutushoito 75min./70€ ja
 • Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min./80€

HUOM! Kesähinnasto (kts.​ etusivu) on voimassa kesä- ja heinäkuun ajan!

AJANVARAUS

Hoitojen kuvaukset:

 
INTIALAINEN KASVOJEN JA PÄÄN HIERONTA on hyvin nautinnollinen ja rentouttava, energiakeskuksia tasapainottava hieronta, joka vaikuttaa monella tasolla. Hoito mm. vahvistaa ja virkistää kasvojen lihaksia, lisää aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa sekä tasapainottaa elämänvoiman virtausta. Tämä ihana hieronta perustuu vuosituhansia vanhaan ayurvediseen kauneuden- ja terveydenhoidon perinteeseen, jossa korostuu fyysisen, psyykkisen ja henkisen puolen keskinäinen harmonia. Tule nauttimaan suositusta hemmotteluhoidosta, jossa käsitellään niin pää, kasvot, niska, kaula, hartiaseutu kuin rintakehäkin. 
 
Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä hartiaseutu paljaana, mukavasti pyyhkeen ja peittojen alla rentoutuen. Pää käsitellään ilman öljyjä, kasvot ja hartiaseutu tuoksuttomalla öljyllä. Vinkki! Tämän hoidon voi yhdistää myös rentouttavaan jalkahierontaan! Kts. Hyvän olon rentoutushoito 75min. ja Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min.
 
 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 45min. - 50€
 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 60min. - 60€ 

 

INTIALAINEN KOKO KEHON HIERONTA on poikkeuksellisen kokonaisvaltainen hoitoelämys, jossa keho käsitellään päästä varpaisiin. Monipuoliset, virtaavat hierontaliikkeet vaihtelevat keinuttavista sivelyistä reippaisiin ja rytmisiin hierontaotteisiin. Intialainen hieronta on syvästi rentouttava hoito, joka vahvistaa elämänvoiman virtausta (pranaa), aktivoi verenkiertoa ja nestekiertoa, parantaa unta, rauhoittaa ja auttaa lihasjännityksiin. Hoidon jälkeen kehosi on rento, olosi energisoitunut ja mielesi levollinen ja seestynyt. Tämä hoito kannattaa kokea!

Hyvä tietää! Hoidossa hierotaan öljyjä käyttäen jalat, selkä, kädet, vatsa ja rintakehän alue. Lopuksi käsitellään vielä pää ja kasvot ilman öljyjä. Hoidon aikana tasapainotetaan myös chakroja ja käydään läpi kehon marmapisteitä.

 • Koko kehon intialainen hieronta 90min. - 75e
 • Koko kehon intialainen hieronta 110min. - 85€ 
 
AROMAHOITO on lempeä ja rentouttava koko kehon hieronta. Aisteja hellivässä aromahoidossa yhdistyvät hoitava kosketus ja eteeristen öljyjen parantava voima. Tämä hemmotteluhoito rentouttaa, lieventää stressiä ja lihasjännityksiä, poistaa kuona-aineita, puhdistaa elimistöä ja parantaa unenlaatua. Tuoksut vaikuttavat myös tunnekeskukseemme. Hierontaotteet ovat nestekiertoa aktivoivia. Aromahoidossa tuoksuttomaan pohjaöljyyn sekoitetaan puhdasta ja luonnonmukaista, hoitavaa eteeristä öljyä. Tuoksu valitaan yhdessä hoidettavan kanssa. 
 
Eteerisiä öljyjä on jo vuosituhansien ajan käytetty ympäri maailmaa hyvinvoinnin tukena (esim. Egypti, Intia, Kiina ja Kreikka). Öljyillä on monipuolisia käyttövaikutuksia. Eteeriset öljyt voivat esimerkiksi rauhoittaa, rentouttaa ja tasapainottaa (esim. laventeli, rosmariini ja may chang) ja tai virkistää, stimuloida ja energisoida (esim. limetti, sitruuna ja piparminttu) tai hoitaa mm. hengitysteitä, lihaskipuja sekä vahvistaa immuniteettiä (esim. ruusupuu, teepuu, inkivääri ja petitgrain). Jos puolestaan haluat saada rakkauselämän kukoistamaan, suosittelen kokeilemaan jasmiinia, greippiä tai ylang ylangia!
 
Hyvä tietää! Aromahoito tehdään hoitopöydällä. Koko keho käsitellään yksi kehon osa kerrallaan, muun vartalon rentoutuessa lämpimässä pyyhkeiden ja peittojen alla. Muistathan kertoa hoitajalle mahdollisista allergioistasi (kuten sitrusallergiat). Osa aromaattisista öljyistä (mm. appelsiini, greippi, mandariini, sitruuna ja bergamotti) on fototoksisia eli ne reagoivat lämpöön ja valoon, jolloin on syytä välttää suoraa auringonvaloa ja saunomista hoitopäivänä.
 
 • Aromahoito 75min. - 70e

 

AROMA TOUCH on pehmeä ja rauhoittava aromahoito sinulle, joka rakastat tuoksuja! Hoidossa käytetään kahdeksaa dōTERRAn luonnonmukaista, puhdasta, eteeristä öljyä. Hoidon aikana käsitellään erityisesti selkää, mutta myös päätä ja jalkapohjia. Hellävarainen, rytminen ja kevyt kosketus toimii harmoniassa terapeuttisten eteeristen öljyjen kanssa. Hoito vähentää fyysistä ja emotionaalista stressiä ja palauttaa kehon luonnollista tasapainoa.

Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä vatsamakuulla. Tässä aromahoidossa öljyä menee myös hiuksiin. Hoidossa käytettävät dōTERRAn öljyt: BALANCE (öljysekoite), LAVENTELI, MELALEUCA (=teepuu), ON GUARD (öljysekoite), AROMATOUCH (öljysekoite), DEEP BLUE (öljysekoite), APPELSIINI ja PIPARMINTTU.

 • AromaTouch 45min. - 50€
 
RENTOUTTAVA JALKAHIERONTA on erinomainen stressin lievittäjä ja hyvän olon tuoja. Hoidon aikana keho rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Kun keho on rentoutunut, uni syvenee, kivut lieventyvät, energisyys kasvaa ja kehon toiminnot tasapainottuvat. Rentouttava jalkahieronta on hioutunut omanlaisekseen nautinnolliseksi hieronnaksi yhdistelemällä eri hoitojen (mm. vyöhykehoito ja shiatsu) parhaita paloja. Hoidossa käytetään öljyjä. Tuoksuttomaan pohjaöljyyn voidaan lisätä puhdasta, eteeristä luonnonmukaista öljyä. Tervetuloa tähän kokonaisvaltaisesti vaikuttavaan hierontahoitoon, jossa voit rauhassa vain olla, nauttia olostasi ja antaa hoitavan kosketuksen rentouttaa ja elvyttää jalkasi.
 
Hyvä tietää! Hieronta tehdään hoitopöydällä pyyhkeiden ja peittojen alla rentoutuen. 
Vinkki! Rentouttavan jalkahieronnan voi yhdistää myös pään ja kasvojen hierontaan! Kts. Hyvän olon rentoutushoito 75min. ja Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min.
 
 • Rentouttava jalkahieronta 45min. - 50€
 • Rentouttava jalkahieronta 60min. - 60€

 

SHIATSU on kehoa ja mieltä syvästi rentouttava, kokonaisvaltainen hoito. Hoidossa kehon energiat (Qi=elämänvoima) ja aineenvaihdunta saadaan tehokkaasti liikkeelle. Shiatsu on perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva japanilainen hoitomuoto. Miellyttävän hoidon aikana koko keho käydään rauhallisesti läpi meridiaaneja eli energiaratoja pitkin edeten erilaisia painallustekniikoita käyttäen (shi=sormi, atsu=painaa). Hoitoon kuuluu myös kehoa avaavia ja venyttäviä liikkeitä.

Shiatsu tukee kehon luontaista kykyä parantaa ja tasapainottaa itsensä - harmonisoida kehon toimintaa. Shiatsu auttaa lievittämään stressiä (väsymys, uupumus, jännitys) ja lihaskipuja, ja se parantaa aineenvaihduntaa. Tämä vaikuttava hoito on monen ehdoton suosikki!

Hyvä tietää! Hoito tehdään pehmeällä alustalla vaatteiden päältä. Laita päällesi tai ota mukaasi mukavat ja rennot vaatteet (mielellään pitkähihaista), jotka eivät kiristä. Tammistossa hoito tehdään futonilla. Malmilla mahdollisia ovat 45min. ja 60min. hoidot hoitopöydällä toteutettuna.
 
 • Shiatsu 60min. - 60€
 • Shiatsu 90min. - 75(90min. hoito tarjolla vain Tammistossa)
 • Shiatsu 120min. - 95€ (120min. hoito tarjolla vain Tammistossa)
 • Shiatsu (niska-hartiaseutu ja pää) 45min. - 50€
 

RENTOUTUSHOITO on kokonaisvaltaista kehon ja mielen levollisuutta vahvistava ihanan pehmeä hoito, joka rentouttaa, rauhoittaa, parantaa unta ja palauttaa kehon luonnollista tasapainoa.  Rauhallinen hoito alkaa pään, kasvojen ja rintakehän käsittelyllä ja etenee käsien kautta aina jalkateriin asti. Eheyttävässä hoitomuodossa on vaikutteita mm. intialaisista hoidoista ja shiatsusta.  Hoidon aikana koko keho rentoutuu ja mieli saa päästää irti arjen ajatuksista. Rentoutushoidossa saat kiireettömän oman hetken hoitavassa kosketuksessa ja mahdollisuuden pudottautua syvään rentoutumisen tilaan, nauttien olostasi tässä hetkessä.

Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä, selällä maaten, vaatteiden päältä. Laita siis päällesi tai ota hoitohetkeen mukaasi rennot ja joustavat vaatteet, joissa sinun on hyvä olla. 

 • Rentoutushoito 60min. - 60€ 
 
RENTOUTTAVA HIERONTA (istuen) on puolen tunnin hyvän olon hetki, jossa käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää. Vaihtelevat hierontaotteet rentouttavat, auttavat hartiaseudun jännityksiin, helpottavat stressioireita ja vilkastuttavat verenkiertoa. Lyhyt irtiotto arjesta rauhoittaa mielen ja tuo levollisesti läsnäolevaksi tähän hetkeen.
Vinkki! Istuen tehtävä hieronta on helppo toteuttaa myös esim. työpaikalla, naistenillassa tai muissa hyvinvointihetkissä eri pituisina versioina. 
 
 • 30min. - 40€ 

Yhdistelmähoidot:

HYVÄN OLON RENTOUTUSHOITO yhdistää kaksi ihanaa hoitoa: pään ja kasvojen hieronnan sekä rentouttavan jalkahieronnan. Hemmotteluhoito hellii niin kehoa, mieltä kuin aistejakin. Päästä irti arjesta, anna aikaa itsellesi ja tule nauttimaan lempeän kosketuksen eheyttävästä vaikutuksesta!

Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä ja rentoutuminen alkaa niskan ja pään hieronnalla (tehdään ilman öljyjä) ja jatkuu kasvojen lempeällä hieronnalla, jossa öljyt otetaan mukaan. Hyvä olo viimeistellään ihanalla jalkahieronnalla, jossa mukana myös eteerinen öljy. Hoito voidaan tehdä myös tuoksuttomalla pohjaöljyllä, jos olet herkkä tuoksuille.

 • Hyvän olon rentoutushoito 75min. - 70€

TÄYDELLISEN RENTOUTTAVA HOITOELÄMYS on kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistava, taivaallisen ihana hoitokokemus! Hoidossa yhdistellään eri hoitomuotojen parhaat palat, joten tästä elämyksestä lähdet pois levänneenä ja täydellisen rentoutuneena. Hoito toimii mm. tehokkaana stressin karkoittajana, unen parantajana ja mielihyvän vahvistajana. Anna itsellesi lupa nauttia ja tule ihanan pitkään hoitoelämykseen rentoutumaan täysin. Hoidossa saat levollista, kiireetöntä omaa aikaa.

Hyvä tietää! Hoito alkaa pään, kasvojen ja koko hartiaseudun käsittelyllä, etenee käsien hierontaan ja päättyy jalkojen täydellisen rentouttavaan käsittelyyn. Hoidossa käytetään öljyjä, joten pääset nauttimaan myös eteeristen öljyjen hoitavasta vaikutuksesta. Hoito voidaan tehdä myös tuoksuttomalla pohjaöljyllä, jos olet herkkä tuoksuille.

 • Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min. - 80€
 
ASIAKASPALAUTETTA:
"Arvostava kosketus"
"Annikan sydän on hoidossa mukana aistien hoidettavan tilaa."
"Mieletön läsnäolo."
"Lempeät ja lämpimät kädet."
"Ihanan rauhallinen ja levollinen hoito-ote."
"Olet kuunnellut sydäntäsi ja olet oikealla tiellä."
"Olet aina niin aidosti läsnä, että saat ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi."
"Hoidossasi on turvallista ja levollista antautua levon ja rentouden tilaan."
"Annikan käsistä välittyy lempeän vahva maadoittuminen ja tässä hetkessä hoidettavan ihmisen äärellä oleminen."
"Sinulla on parantajan kädet ja innostava vaikutus ympäröiviin ihmisiin."
"Kättesi kautta kulkee vielä monta kiitollista ihmistä."
 
 
Tee hyvää itsellesi ja anna hoitavan kosketuksen eheyttää ja elvyttää. 
Lämpimästi tervetuloa kehon ja mielen rentouttavaan lepohetkeen!
 
Lahjakortilla annat hyvää eteenpäin ja vahvistat lähipiirisi hyvinvointia.
 
Powered by Aava 3