Hyvän olon hoidot - hetki itselle.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan intialaisesta kasvojen ja pään hieronnasta, rentoutumaan syvästi rauhoittavaan shiatsuun, hemmottelemaan itseäsi aisteja hellivään aromahoitoon tai vahvistamaan elämänvoimaa eheyttävään reikiin!

HEHKUN uutuushoitoina rentouttava jalkahieronta sekä ihanat yhdistelmähoidot: Hyvän olon rentoutushoito 75min. ja Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min.!

 

 

Hoidot ja hinnat:

 
INTIALAINEN KASVOJEN JA PÄÄN HIERONTA on hyvin nautinnollinen ja rentouttava, energiakeskuksia tasapainottava hieronta, joka vaikuttaa monella tasolla. Hoito mm. vahvistaa ja virkistää kasvojen lihaksia, lisää aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa sekä tasapainottaa elämänvoiman virtausta. Tämä ihana hieronta perustuu vuosituhansia vanhaan ayervediseen kauneuden- ja terveydenhoidon perinteeseen, jossa korostuu fyysisen, psyykkisen ja henkisen puolen keskinäinen harmonia. Tule nauttimaan suositusta hemmotteluhoidosta, jossa käsitellään niin pää, kasvot, niska, kaula, hartiaseutu kuin rintakehäkin. 
 
Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä hartiaseutu paljaana, mukavasti pyyhkeen ja peittojen alla rentoutuen. Vinkki! Tämän hoidon voi yhdistää myös rentouttavaan jalkahierontaan! Kts. Hyvän olon rentoutushoito 75min. ja Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min.
 
 • 60min. - 60€ 
 • 45min. - 50€
 
AROMAHOITO on lempeä ja rentouttava koko kehon hieronta. Aisteja hellivässä aromahoidossa yhdistyvät hoitava kosketus ja eteeristen öljyjen parantava voima. Tämä hemmotteluhoito rentouttaa, lieventää stressiä ja lihasjännityksiä, poistaa kuona-aineita, puhdistaa elimistöä ja parantaa unenlaatua. Kevyet hierontaotteet ovat nestekiertoa aktivoivia.
 
Aromahoidossa käytetään hierontaöljyjä. Tuoksuttomaan pohjaöljyyn sekoitetaan puhdasta ja luonnonmukaista, hoitavaa eteeristä öljyä. Tuoksu valitaan aina yhdessä hoidettavan kanssa. Eteerisiä öljyjä on jo vuosituhansien ajan käytetty ympäri maailmaa hyvinvoinnin tukena. Niillä on monipuolisia käyttövaikutuksia. Eteeriset öljyt voivat esimerkiksi rauhoittaa, rentouttaa ja tasapainottaa tai virkistää, stimuloida ja energisoida. Tuoksut vaikuttavat myös tunnekeskukseemme. 
 
Hyvä tietää! Aromahoito tehdään hoitopöydällä. Koko keho käsitellään yksi kehon osa kerrallaan, muun vartalon rentoutuessa lämpimässä pyyhkeiden ja peittojen alla. Muistathan kertoa hoitajalle mahdollisista allergioistasi (kuten sitrusallergiat). Hoidon kesto on 75min., mutta varaathan aikaa n. 90min., jotta löydämme kaikessa rauhassa juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan eteerisen öljyn.
 
 
RENTOUTTAVA JALKAHIERONTA on erinomainen stressin lievittäjä ja hyvän olon tuoja. Hoidon aikana keho rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Kun keho on rentoutunut, uni syvenee, kivut lieventyvät, energisyys kasvaa ja kehon toiminnot tasapainottuvat. Rentouttava jalkahieronta on hioutunut omanlaisekseen nautinnolliseksi hemmotteluhoidoksi yhdistelemällä eri hoitojen parhaat puolet. Hoidossa käytetään öljyjä. Tuoksuttomaan pohjaöljyyn lisätään puhdasta, eteeristä luonnonmukaista öljyä. Tervetuloa tähän kokonaisvaltaisesti vaikuttavaan hierontahoitoon, jossa voit rauhassa vain olla, nauttia olostasi ja antaa hoitavan kosketuksen eheyttää ja elvyttää.
 
Hyvä tietää! Ennen hoidon alkua saat jalkasi hetkeksi lämpimään jalkakylpyyn. Hieronta tehdään hoitopöydällä pyyhkeiden ja peittojen alla rentoutuen. Jos olet herkkä tuoksuille, voidaan koko hoito tehdä tuoksuttomalla pohjaöljyllä.
Vinkki! Rentouttavan jalkahieronnan voi yhdistää myös pään ja kasvojen hierontaan! Kts. Hyvän olon rentoutushoito 75min. ja Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min.
 
 • Rentouttava jalkahieronta 60min. -60€
 • Rentouttava jalkahieronta 45min. - 50€

 

HYVÄN OLON RENTOUTUSHOITO yhdistää kaksi ihanaa hoitoa: pään ja kasvojen hieronnan sekä rentouttavan jalkahieronnan. Myös eteeristen öljyjen hoitavasta vaikutuksesta pääset nauttimaan tässä hyvää oloa vahvistavassa hemmotteluhoidossa, joka hellii niin kehoa, mieltä kuin aistejakin. Päästä irti arjesta, anna aikaa itsellesi ja tule nauttimaan lempeän kosketuksen eheyttävästä vaikutuksesta! Itsensä hoitaminen kannattaa aina. 

Hyvä tietää! Hoito alkaa niskan ja pään hieronnalla (tehdään ilman öljyjä) ja jatkuu kasvojen lempeällä hieronnalla, jossa öljyt otetaan mukaan. Hyvä olo viimeistellään ihanalla jalkahieronnalla, jossa mukana myös eteerinen öljy. Jalkojen hoito voidaan tehdä myös tuoksuttomalla pohjaöljyllä, jos olet herkkä tuoksuille.

 • Hyvän olon rentoutushoito 75min. - 70€

 

TÄYDELLISEN RENTOUTTAVA HOITOELÄMYS on kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistava, taivaallisen ihana hoitokokemus! Hoidossa yhdistellään eri hoitomuotojen parhaat palat, joten tästä elämyksestä lähdet pois levänneenä ja täydellisen rentoutuneena. Hoito toimii mm. tehokkaana stressin karkoittajana, unen parantajana ja mielihyvän vahvistajana. Anna itsellesi lupa nauttia ja tule ihanan pitkään hoitoelämykseen rentoutumaan täysin. Hoidossa saat levollista, kiireetöntä omaa aikaa.

Hyvä tietää! Hoito alkaa pään, kasvojen ja koko hartiaseudun käsittelyllä, etenee käsien hierontaan ja päättyy jalkojen täydellisen rentouttavaan käsittelyyn. Hoidossa käytetään öljyjä, joten pääset nauttimaan myös eteeristen öljyjen hoitavasta vaikutuksesta. Hoito voidaan tehdä myös tuoksuttomalla pohjaöljyllä, jos olet herkkä tuoksuille.

 • Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min.80€

SHIATSU on syvästi rentouttava, kokonaisvaltainen hoito, jossa kehon energiat ja aineenvaihdunta saadaan tehokkaasti liikkeelle. Shiatsu on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva japanilainen hoitomuoto. Miellyttävän hoidon aikana koko keho käydään rauhallisesti läpi meridiaaneja eli energiaratoja pitkin edeten, erilaisia painallustekniikoita käyttäen. Hoitoon kuuluu myös kehoa avaavia, venyttäviä liikkeitä. Shiatsu tukee kehon luontaista kykyä parantaa ja tasapainottaa itsensä. Shiatsu auttaa mm. stressioireisiin (väsymys ja uupumus) ja lihasjumeihin. Kaikista HEHKUN hoidoista tämä hoito on asiakkaiden palautteen perusteella vaikuttavin! Shiatsun avulla mm. turvotukset ovat lähteneet, erilaiset säryt poistuneet, uni on syventynyt, huolen tunteet ovat hellittäneet ja mieliala on kohentunut. Jos kaipaat elämääsi lisää elinvoimaa ja energiaa, tämä hoito sopii sinulle erinomaisesti! 

 
Hyvä tietää! Hoito tehdään futon-patjaa vastaavalla alustalla. Laita päällesi tai ota mukaasi mukavat ja rennot vaattet, jotka eivät kiristä. Hoidon kesto on 90min. tai 60min. valintasi mukaan.
 
 • Shiatsu 90min. - 80
 • Shiatsu 60min. - 60€

REIKI tulee sanoista Rei = henki, Ki = elämän energia. Traditionaalinen japanilainen reiki on eheyttävä, rauhoittava ja harmonisoiva hoito. Tämä pehmeä hoito vahvistaa yhteyttä itseen ja omaan kehoon. Reiki tukee kehon luonnollisen paranemisen prosessia ja vahvistaa elämänvoimaa.
 
Hyvä tietää! Laita päällesi tai ota mukaasi rennot vaattet, jotka eivät kiristä.
40min. ja 60min. hoidot tehdään hoitopöydällä rentoutuen ja 20min. hoito tehdään penkillä istuen.
 
 • Reiki 60min. - 60€
 • Reiki 40min. - 45€
 • Reiki 20min. - 35€
ASIAKASPALAUTETTA:
"Arvostava kosketus"
"Annikan sydän on hoidossa mukana aistien hoidettavan tilaa."
"Mieletön läsnäolo."
"Lempeät ja lämpimät kädet."
"Ihanan rauhallinen ja levollinen hoito-ote."
"Olet kuunnellut sydäntäsi ja olet oikealla tiellä."
"Olet aina niin aidosti läsnä, että saat ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi."
"Hoidossasi on turvallista ja levollista antautua levon ja rentouden tilaan."
"Annikan käsistä välittyy lempeän vahva maadoittuminen ja tässä hetkessä hoidettavan ihmisen äärellä oleminen."
"Kättesi kautta kulkee vielä monta kiitollista ihmistä."
 
 
Tee hyvää itsellesi ja anna hoitavan kosketuksen eheyttää ja elvyttää. 
Lämpimästi tervetuloa kehon ja mielen rentouttavaan lepohetkeen!
 
SAATAVILLA MYÖS LAHJAKORTTEJA!
 
Powered by Aava 3