Miniretriitit - kuin miniloma arjen keskellä

HEHKUN miniretriitit hyvinvointisi tukena. Sinulle, joka haluat irtioton arjesta, palauttavaa omaa aikaa, rentoutua sormia ja varpaita myöten ja vahvistaa hyvää elämässäsi. Ohjatut hyvinvointihetket lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia, tasapainoa ja tyytyväisyyttä elämään. 

Tulevat tapahtumat:

Hetki itselle -miniretriitti (3,5h)

Tällä hetkellä tilauksesta pienrymille.

Tiedustelut tästä.

Haluatko vahvistaa hyvää oloa, sisäistä voimaasi ja kasvattaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi? Ehkä kaipaat rauhoittumista, palauttavaa omaa aikaa, tasapainoa ja mielenrauhaa? Jos haluat vahvistaa hyvää ja vähentää kuormitusta elämässäsi, tämä miniretriitti on juuri Sinua varten! Rentoutuminen rauhoittaa, vähentää jännitystä, lisää mielihyvää ja palauttaa voimia. Rauhallinen mieli auttaa luomaan rauhallisen sisäisen maailman. Voimavaraistava valmennus innostaa, vahvistaa mielen selkeyttä ja kasvattaa rohkeutta vahvistaa elämässä juuri itselle tärkeitä asioita.

Hetki itselle sisältää lempeitä, kehoa avaavia liikkeitä, nautinnollisia rentoutusharjoituksia sekä sydänlähtöisyyttä vahvistavia valmennuksellisia elementtejä. Saat myös maistiaisen ihanasta Grounding Yin® joogaharjoituksesta, jossa yhdistyy lempeällä tavalla kehoa avaava liike, mielen tyyneys ja hoitava kosketus. Voit löytää miniretriitin harjoituksista avaimen rennompaan ja tietoisempaan, juuri sinun näköiseesi elämään! Merkityksellisten asioiden äärelle pysähtyminen mukavassa porukassa on voimavaraistavaa.  

Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta, vaan hyvinvointihetki sopii kaikille naisille, jotka haluavat vahvistaa omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Kun keho on rento, mieli on rauhallinen ja avoin uusille, eteenpäin vieville mahdollisuuksille. Miten voit tässä hetkessä? Mikä ravitsee jaksamistasi? Minkälaiset asiat elämässä vetävät sinua puoleensa juuri nyt? Vastaukset löytyvät, kun hiljennymme yhdessä kuuntelemaan mitä kehomme ja mielemme meille viestittävät.

Tule rauhassa palautumaan, nauttimaan hetkestä. Olet vapaa ottamaan retriitistä juuri sen, minkä tarvitset ja jättämään loput. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja avoimen mielen. Villasukat kannattaa myös napata mukaan, jottei rentoutumisen aikana tule vilu. Paikan päällä on kaikille osallistujille joogamatto, bolsteri sekä peitto. ♥

Lämpimästi tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

Tilaa palauttava hyvinvointihetki omalle ryhmälle!

 

 

 

Powered by Aava 3