Muut hyvinvointipalvelut

 • Miniretriitit - kuin miniloma arjen keskellä
 • Rentoutustunnit - levollisesti läsnä hetkessä
 • Voimavaravalmennukset - kohti omannäköistä elämää

Ohjatut hyvinvointihetket lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia, tasapainoa ja tyytyväisyyttä elämään. Palauttavat hetket juurruttavat tähän hetkeen, vahvistavat kehomielen harmoniaa, tukevat syvää rentoutumista ja hellivät hermostoa. Hyvinvointipalveluiden keskiössä ovat lempeä liike, hyväksyvä läsnäolo ja kokonaisvaltainen rentoutuminen hyvän elämän ja levollisuuden vahvistajina.  

Miniretriitit 

Sinulle, joka haluat palauttavan hetken itsellesi, irtioton arjesta, rentoutua sormia ja varpaita myöten ja vahvistaa hyvää elämässäsi. Sydänlähtöiset valmennusharjoitukset palauttavat oleellisen äärelle.

Tulevat tapahtumat:

Ei tulevia tapahtumia. Tällä hetkellä tilauksesta pienrymille!

Tiedustelut!

Miniretriitti sisältää lempeitä, kehoa avaavia liikkeitä, nautinnollisia rentoutusharjoituksia sekä sydänlähtöisyyttä vahvistavia valmennuksellisia elementtejä. Miniretriitti (kesto alkaen 3,5h) voi sisältää maistiaisia myös ihanasta Grounding Yin® joogaharjoituksesta, jossa yhdistyy lempeällä tavalla kehoa avaava liike, mielen tyyneys ja hoitava kosketus. Miniretriitin harjoituksista voit löytää avaimen rennompaan ja tietoisempaan, juuri Sinun näköiseesi elämään!  

Sopii Sinulle, joka haluat:

 • vahvistaa hyvää ja vähentää kuormitusta elämässäsi
 • kaipaat rauhoittumista, palauttavaa omaa aikaa, tasapainoa ja mielenrauhaa
 • vahvistaa hyvää oloa, sisäistä voimaasi ja kasvattaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
 • haluat rauhassa pysähtyä pohtimaan: Miten voin tässä hetkessä? Mikä ravitsee jaksamistani? Minkälaiset asiat elämässä vetävät minua puoleensa juuri nyt?

Miniretritin hyödyt:

Rentoutuminen rauhoittaa, vähentää jännitystä, lisää mielihyvää ja palauttaa voimia. Rauhallinen mieli auttaa luomaan rauhallisen sisäisen maailman. Voimavaraistava valmennus innostaa, vahvistaa mielen selkeyttä ja kasvattaa rohkeutta vahvistaa elämässä juuri itselle tärkeitä asioita. Kun keho on rento, mieli on rauhallinen ja avoin uusille, eteenpäin vieville ajatuksille. Vastaukset elämän tärkeisiin kysymyksiin löytyvät, kun hiljennymme kuuntelemaan mitä kehomme ja mielemme meille viestittävät. Merkityksellisten asioiden äärelle pysähtyminen mukavassa porukassa on lisäksi voimavaraistavaa! 

Hyvä tietää! Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta, vaan hyvinvointihetki sopii kaikille naisille, jotka haluavat vahvistaa omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Tule rauhassa palautumaan, nauttimaan hetkestä. Olet vapaa ottamaan retriitistä juuri sen, minkä tarvitset ja jättämään loput. ♥

Lämpimästi tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

Rentoutustunnit 

Juurruttava hyvinvointihetki tukee kehon ja mielen harmoniaa ja mahdollistaa syvän rentoutumisen. Tunnin keskiössä ovat hyväksyvä läsnäolo, irtipäästäminen kaikesta suorittamisesta ja kokonaisvaltainen rentoutuminen hyvän elämän ja levollisuuden vahvistajina.  

Tulevat tapahtumat:

Ei tulevia tapahtumia. Tällä hetkellä tilauksesta pienryhmille!

Rentoutustunti sopii erinomaisen hyvin Sinulle, joka haluat:

 • sallia hyvää elämääsi
 • palauttavaa omaa aikaa
 • suoda itsellesi irtioton arjesta
 • rentoutua sormia ja varpaita myöten
 • liikuttaa kehoa lempeästi hemmotellen
 • vahvistaa hyvää oloasi ja sisäistä voimaasi
 • vahvistaa hyvinvointia sallivassa ilmapiirissä, lempeässä ohjauksessa

Rentoutustunti koostuu lempeistä ja kehoa avaavista liikkeistä, mindfulnessista sekä pitkistä ja palauttavista rentoutusharjoituksista. Tuntiin voi sisältyä myös voimavaraistavia mielikuvamatkoja. Kaikki rentoutustuntiin sisältyvä liike on hyvin rauhallista ja palauttavaa ja tehdään pääosin makuulla. Tuntiin voidaan sisällyttää myös eteeriset öljyt, jotka tukevat mielen rauhoittumista, kehon rentoutumista ja stressin poistoa. 

Rentoutustunnin hyödyt:

Rentoutuminen palauttaa, juurruuttaa tähän hetkeen ja omaan kehoon. Rentoutuminen rauhoittaa mieltä ja hellii hermostoa, parantaa unenlaatua ja lieventää stressioireita. Myös luovuudelle tulee tilaa. Suomalla itsellesi palautumisen hetkiä säännöllisesti arvostat itseäsi ja omaa aikaasi. Sinä olet tärkeä. ♥

Hyvä tietää! Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta, vaan rentoutustunti sopii kaikille naisille, jotka haluavat vahvistaa omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Tule rauhassa palautumaan, nauttimaan hetkestä. 

Heitetään yhdessä hyvästit stressille!

Voimavaravalmennukset

Sinulle, joka haluat mielen selkeyttä, voimaannuttavaa omaa aikaa ja vahvistaa hyvää elämässäsi. Valmennuksen innostavat harjoitukset tukevat omaa muutosmatkaasi kohti Sinun näköistäsi elämää!

Tulevat tapahtuvat:

Ei tulevia tapahtumia. Tällä hetkellä tilauksesta pienryhmille! 

Voimavaraistavissa ryhmävalmennuksissa (kesto alkaen 2,5h) hiljennytään oman elämän äärelle, innostutaan uudesta ja luodaan elämästä yhä vahvemmin oman näköistä. Valmennus on sydänlähtöistä, innostavaa ja inspiroivaa, vahvistava matka omaan elämään. Valmennuksessa saat mielen selkeyttä ja uusia oivalluksia, jotka kantavat arjessa, vahvistaen hyvää elämässäsi. Hyödynnämme ryhmävalmennuksessa mm. ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyttä, tietoista hyväksyvää läsnäoloa (mindfulness) ja positiivista psykologiaa. Teemme monipuolisia harjoituksia muutostavoitteiden kirkastamiseksi, jolloin haaveista muodostuu selkeitä, innostavia ja saavutettavissa olevia myönteisiä päämääriä, joita kohti voi kulkea mukavasti, pienin askelin, juuri itselle sopivassa tahdissa. Askeleet näyttäytyvät, kun määränpää on tiedossa.

Valmennuksen hyötyjä:

Valmennuksessa opit tunnistamaan omat voimavarasi, vahvuutesi ja inspiraatiosi lähteet sekä hyödyntämään niitä omalla muutosmatkallasi. Oivallat, mitkä ovat juuri tässä hetkessä oleellisia, aidosti merkityksellisiä asioita elämässäsi ja tiedostat omat kykysi ja mahdollisuutesi vaikuttaa elämääsi, jolloin toimintavaihtoehtosi lisääntyvät.

Hyvä tietää! Hyvinvointivalmennukset sopivat kaikille naisille, jotka haluvat pysähtyä pohtimaan oman elämänsä suuntaa mukavassa porukassa, voimavaraistavien harjoitusten parissa, ammattivalmentajan ohjauksessa.

Malmin valmennustiloihin mahtuu mukavasti seitsemän osallistujaa.

Esimerkkejä valmennusten teemoista:

 • Oma voima
 • Hetki itselle 
 • Onnen avaimet
 • Hyvän mielen ilta
 • Naisten sydänpiiri
 • Voimavaravalmennus
 • Myötätuntoa ja mielenrauhaa
 • Väsymyksestä voimaantumiseen

Ota yhteyttä!

Palautetta valmennuksista:

"Inspiroiva valmennus. Tehtävät olivat hyviä ja ajatuksia herättäviä."
"Tulevan vuoden tavoitteet kirkastuivat."
"Salliva ilmapiiri."
"Selkeä, konkreettinen kokonaisuus."
”Hyvä kurssi. Sain innostusta ja luottamusta."
”Tosi hyvä ja onnistunut sessio."
"Hyvä, viihtyisä ja rauhallinen tila."
"Ihana, hyväksyvä ilmapiiri."
"Toivo alkoi herätä."

Powered by Aava 3