Ohjatut hyvinvointihetket

Tilauksesta ryhmille!

HEHKUN hyvinvointivalmennukset , rentoutustunnit sekä miniretriitit hyvinvointisi tukena. Sinulle, joka haluat irtioton arjesta, palauttavaa omaa aikaa, rentoutua sormia ja varpaita myöten ja vahvistaa hyvää elämässäsi. Varaa ryhmällenne ihana oma hyvinvointihetki!

Ohjatut hyvinvointihetket sopivat monenlaisiin yhteisiin hyvän olon hetkiin ja tapahtumiin (esim. harrasteryhmät, yhdistykset, naistenillat, jne.). Kerää oma porukka ja toteututaan juuri teidän näköisenne energisoiva hyvinvointitapahtuma!

Rentoutustunti (kesto 1h) on palauttava hyvinvointihetki sisältäen kehon ja mielen harmoniaa ja syvää rentoutumista. Tunnin keskiössä ovat hyväksyvä läsnäolo ja kokonaisvaltainen rentoutuminen hyvän elämän vahvistajina. Tunti koostuu lempeistä, kehoa avaavista harjoituksista, mindfulnessista sekä pitkistä rentoutumistuokioista. Tuntiin voi sisältyä myös voimavaraistavia mielikuvamatkoja. Kaikki rentoutustuntiin sisältyvä liike on hyvin rauhallista ja palauttavaa ja tehdään joko istuen tai makuulla. Tuntiin voidaan sisällyttää myös eteeriset öljyt, jotka tukevat mielen rauhoittumista, kehon rentoutumista ja stressin poistoa.

Voimavaraistavissa ryhmävalmennuksissa (kesto alkaen 2h) hiljennytään oman elämän äärelle, innostutaan uudesta ja luodaan elämästä yhä vahvemmin oman näköistä. Valmennus on sydänlähtöistä, innostavaa ja inspiroivaa, vahvistava matka omaan elämään. Valmennuksessa saat mielen selkeyttä ja uusia oivalluksia, jotka kantavat arjessa, vahvistaen hyvää elämässäsi.

Hyödynnämme ryhmävalmennuksessa mm. ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyttä, tietoista hyväksyvää läsnäoloa (mindfulness) ja positiivista psykologiaa. Teemme monipuolisia harjoituksia muutostavoitteiden kirkastamiseksi, jolloin haaveista muodostuu selkeitä, innostavia ja saavutettavissa olevia myönteisiä päämääriä, joita kohti voi kulkea mukavasti, pienin askelin, juuri itselle sopivassa tahdissa. Valmennuksessa opit tunnistamaan omat voimavarasi, vahvuutesi ja inspiraatiosi lähteet sekä hyödyntämään niitä omalla muutosmatkallasi. Oivallat, mitkä ovat juuri tässä hetkessä oleellisia, aidosti merkityksellisiä asioita elämässäsi ja tiedostat omat kykysi ja mahdollisuutesi vaikuttaa elämääsi, jolloin toimintavaihtoehtosi lisääntyvät.

Hyvinvointivalmennukset sopivat kaikille naisille, jotka haluvat pysähtyä pohtimaan oman elämänsä suuntaa mukavassa porukassa, voimavaraistavien harjoitusten parissa, ammattivalmentajan ohjauksessa.

Miniretriiteissä (kesto 3h) lempeä liike yhdistyy rentoutus-, läsnäolo- ja valmennusharjoituksiin. Nämä kokonaisvaltaiset hyvinvointihetket ravitsevat niin kehoa kuin mieltäkin. Miniretriiteissä rentoutustuntien ja hyvinvointivalmennusten edut yhdistyvät ihanalla tavalla. Retriitissä palaudut, vahvistat levollisuutta ja samalla mielesi on avoin ja innostunut uusille mahdollisuuksille.

Tiedustelut!

Esimerkkejä hyvinvointihetkien teemoista:

  • Hetki itselle 
  • Hyvän mielen ilta
  • Naisten sydänpiiri
  • Voimavaravalmennus
  • Väsymyksestä voimaantumiseen

Tilaa ryhmällenne oma valmennus!

Ota yhteyttä!

 

Powered by Aava 3