Hyvän elämän valmennukset

Tilauksesta ryhmille!

HEHKUN hyvinvointivalmennukset , rentoutustunnit sekä miniretriitit hyvinvointisi tukena. Sinulle, joka haluat irtioton arjesta, palauttavaa omaa aikaa, rentoutua sormia ja varpaita myöten ja vahvistaa hyvää elämässäsi. Varaa ryhmällenne ihana oma hyvinvointihetki!

Ohjatut hyvinvointihetket sopivat monenlaisiin yhteisiin hyvän olon hetkiin ja tapahtumiin (esim. harrasteryhmät, yhdistykset, naistenillat, jne.). Kerää oma porukka ja toteututaan juuri teidän näköisenne energisoiva hyvinvointitapahtuma!

Voimavaraistavissa ryhmävalmennuksissa hiljennytään oman elämän äärelle, innostutaan uudesta ja luodaan elämästä yhä vahvemmin oman näköistä. Valmennus on sydänlähtöistä, innostavaa ja inspiroivaa, vahvistava matka omaan elämään. Valmennuksessa saat mielen selkeyttä ja uusia oivalluksia, jotka kantavat arjessa, vahvistaen hyvää elämässäsi.

Hyvinvointivalmennukset sopivat kaikille naisille, jotka haluvat pysähtyä pohtimaan oman elämänsä suuntaa mukavassa porukassa, voimavaraistavien harjoitusten parissa, ammattivalmentajan ohjauksessa.

Rentoutustunti on palauttava hyvinvointihetki sisältäen kehon ja mielen harmoniaa ja syvää rentoutumista. Tunnin keskiössä ovat hyväksyvä läsnäolo ja kokonaisvaltainen rentoutuminen hyvän elämän vahvistajina. Tunti koostuu lempeistä, kehoa avaavista harjoituksista, mindfulnessista sekä pitkistä rentoutumistuokioista. Tuntiin voi sisältyä myös voimavaraistavia mielikuvamatkoja. Kaikki rentoutustuntiin sisältyvä liike on hyvin rauhallista ja palauttavaa ja tehdään joko istuen tai makuulla. Tuntiin voidaan sisällyttää myös eteeriset öljyt, jotka tukevat mielen rauhoittumista, kehon rentoutumista ja stressin poistoa.

Miniretriiteissä (kesto noin n. 3h) lempeä liike yhdistyy rentoutus-, läsnäolo- ja valmennusharjoituksiin. Nämä kokonaisvaltaiset hyvinvointihetket ravitsevat niin kehoa kuin mieltäkin. Miniretriiteissä rentoutustuntien ja hyvinvointivalmennusten edut yhdistyvät ihanalla tavalla. Retriitissä palaudut, vahvistat levollisuutta ja samalla mielesi on avoin ja innostunut uusille mahdollisuuksille.

Tiedustelut!

Esimerkkejä hyvinvointivalmennuksen teemoista:

 • Hyvän mielen ilta
 • Voimavaravalmennus
 • Naisten sydänpiiri
 • Väsymyksestä voimaantumiseen!
 • Hetki itselle -miniretriitti (sis. lempeää liikettä ja rentoutus-, läsnäolo- ja valmennusharjoituksia)

Tilaa ryhmällenne oma valmennus!

HEHKUN valmennuksessa:

 • Hyödynnämme mm. ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyttä, tietoista hyväksyvää läsnäoloa (mindfulness), NLP-tekniikoita, positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä.
 • Teemme monipuolisia, voimavaraistavia harjoituksia muutostavoitteiden kirkastamiseksi.
 • Haaveista muodostuu selkeitä, innostavia ja saavutettavissa olevia myönteisiä päämääriä, joita kohti voi kulkea mukavasti, pienin askelin, juuri itselle sopivassa tahdissa.
 • Itsetuntemus lisääntyy. Opit tunnistamaan omat voimavarasi, vahvuutesi ja inspiraatiosi lähteet sekä hyödyntämään niitä omalla muutosmatkallasi.
 • Oivallat, mitkä ovat juuri tässä hetkessä oleellisia, aidosti merkityksellisiä asioita elämässäsi.
 • Ymmärrät ja tiedostat omat kykysi ja mahdollisuutesi vaikuttaa elämääsi. Toimintavaihtoehtosi lisääntyvät.

Asiakaspalautetta HEHKUN valmennuksista:

"Annika on myötätuntoinen, lempeä ja rauhallinen, luottamusta herättävä valmentaja."

"Tulet varmasti koskettamaan ja muuttamaan monen elämää positiivisella tavalla."

"Osaa hyvin aistia mihin päin mennä."

"Sydämellinen ja positiivinen."

"Innostunut ja empaattinen valmentaja, joka on balanssissa itsensä ja elämänsä kanssa."

"Annikan rauhallinen rohkeus lohdutti ja kannusti uskaltamaan."

"Lempeä ja empaattinen."

"Innostat ja luot uskoa ihmisiin."

Ota yhteyttä!

 

Powered by Aava 3