Rentouttavat hoidot 

HETKI ITSELLE - Lämpimästi tervetuloa nautinnolliseen intialaiseen kasvojen ja pään hierontaan, vahvistamaan elämänvoimaa maadoittavaan reikiin, rentoutumaan eheyttävään shiatsuun tai hemmottelemaan itseäsi aisteja hellivään aromahoitoon!

 

Yleistä HEHKUN hoidoista:
Lempeä, hoitava kosketus ja hyvän salliminen itselle ovat askeleita kohti yhä harmonisempaa elämää, jossa Sinä voit hyvin. HEHKUN miellyttävät hoidot rentouttavat ja rauhoittavat. Stressitasosi laskee, kehon ja mielen tasapaino palautuu ja levollisuus lisääntyy. Koko kehon energian ja aineenvaihdunnan lähtiessä liikkeelle elinvoimasi kasvaa. Kun kehosi on rento, myös mielesi on rento ja avoin uusille mahdollisuuksille. Tule vahvistamaan elämänenergiasi virtausta - 
omaa sisäistä HEHKUASI!
 
ASIAKASPALAUTETTA:
"Arvostava kosketus"
"Annikan sydän on hoidossa mukana aistien hoidettavan tilaa."
"Mieletön läsnäolo."
"Lempeät ja lämpimät kädet."
"Ihanan rauhallinen ja levollinen hoito-ote."
"Olet kuunnellut sydäntäsi ja olet oikealla tiellä."
"Olet aina niin aidosti läsnä, että saat ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi."
"Hoidossasi on turvallista ja levollista antautua levon ja rentouden tilaan."
"Annikan käsistä välittyy lempeän vahva maadoittuminen ja tässä hetkessä hoidettavan ihmisen äärellä oleminen."
"Kättesi kautta kulkee vielä monta kiitollista ihmistä."

Hoidot ja hinnat:

SHIATSU on syvästi rentouttava, kokonaisvaltainen hoito, jossa kehon energiat ja aineenvaihdunta saadaan tehokkaasti liikkeelle. Shiatsu on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva japanilainen hoitomuoto. Miellyttävän hoidon aikana koko keho käydään rauhallisesti läpi meridiaaneja eli energiaratoja pitkin edeten, erilaisia painallustekniikoita käyttäen. Hoitoon kuuluu myös kehoa avaavia, venyttäviä liikkeitä. Shiatsu tukee kehon luontaista kykyä parantaa ja tasapainottaa itsensä. Shiatsu auttaa mm. stressioireisiin (väsymys ja uupumus) ja lihasjumeihin. Jos kaipaat elämääsi lisää elinvoimaa ja energiaa, tämä hoito sopii sinulle erinomaisesti! 
 
Hyvä tietää! Hoito tehdään futon-patjaa vastaavalla alustalla. Laita päällesi tai ota mukaasi mukavat ja rennot vaattet, jotka eivät kiristä. Hoidon kesto on 90min. tai 60min. valintasi mukaan.
 
  • Shiatsu 90min. - 75
  • Shiatsu 60min. - 60€
 

 

 
INTIALAINEN KASVOJEN JA PÄÄN HIERONTA on hyvin nautinnollinen ja rentouttava, energiakeskuksia tasapainottava hieronta, joka vaikuttaa monella tasolla. Hoito mm. vahvistaa ja virkistää kasvojen lihaksia, lisää aineenvaihduntaa, elvyttää hermojärjestelmää, lisää lymfakiertoa sekä tasapainottaa elämänvoiman virtausta. Hieronta perustuu vuosituhansia vanhaan ayervediseen kauneuden ja terveydenhoidon perinteeseen, jossa korostuu fyysisen, psyykkisen ja henkisen puolen keskinäinen harmonia. Tule nauttimaan hoidosta, jossa käsitellään niin pää, kasvot, niska, kaula, hartiaseutu kuin rintakehäkin.
 
Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä hartiaseutu paljaana, mukavasti pyyhkeen ja peiton alla rentoutuen. Hoidon kesto on 45min. tai 60min. oman valintasi mukaan.
 
  • 60min. - 60€ 
  • 45min. - 50€
 

 
REIKI tulee sanoista Rei = henki, Ki = elämän energia. Traditionaalinen japanilainen reiki on maadoittava, rauhoittava ja harmonisoiva hoito. Tämä pehmeä hoito vahvistaa yhteyttä itseen ja omaan kehoon. Reiki tukee kehon luonnollisen paranemisen prosessia ja vahvistaa elämänvoimaa.
 
Hyvä tietää! Laita päällesi tai ota mukaasi rennot vaattet, jotka eivät kiristä.
45min. ja 60min. hoidot tehdään hoitopöydällä ja 20min. hoito tehdään penkillä istuen.
 
  • Reiki 60min. - 60€
  • Reiki 45min. - 50€
  • Reiki 20min. - 35€
 
AROMAHOITO on lempeä ja rentouttava koko kehon hieronta. Eteerisiä öljyjä on jo vuosituhansien ajan käytetty hyvinvoinnin tukena. Aisteja hellivässä aromahoidossa yhdistyvät hoitava kosketus ja eteeristen öljyjen parantava voima. Tämä hemmotteluhoito rentouttaa, lieventää stressiä ja lihasjännityksiä ja parantaa unenlaatua. Kevyet hierontaotteet ovat nestekiertoa aktivoivia. Hoidossa käytetään hierontaöljyjä. Tuoksuttomaan pohjaöljyyn sekoitetaan puhdasta ja luonnomukaista, hoitavaa eteeristä öljyä. Tuoksu valitaan aina yhdessä hoidettavan kanssa. 
 
Hyvä tietää! Aromahoito tehdään hoitopöydällä. Keho käsitellään yksi raaja kerrallaan, muun vartalon rentoutuessa lämpimässä pyyhkeiden ja peittojen alla. Muistathan kertoa hoitajalle mahdollisista allergioistasi. Hoidon kesto on 75min.
 
 
 
Tee hyvää itsellesi ja anna hoitavan kosketuksen eheyttää ja elvyttää. 
Lämpimästi tervetuloa kehon ja mielen rentouttavaan lepohetkeen!
 
SAATAVILLA MYÖS LAHJAKORTTEJA!
 
Powered by Aava 3