Hyvinvointihetket - miniretriitit ja rentoutustunnit

HEHKUN rentoutustunnit ja miniretriitit hyvinvointisi tukena. Sinulle, joka haluat irtioton arjesta, palauttavaa omaa aikaa, rentoutua sormia ja varpaita myöten ja vahvistaa hyvää elämässäsi. Ohjatut hyvinvointihetket lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia, tasapainoa ja tyytyväisyyttä elämään. Varaa ryhmällenne ihana oma hyvinvointihetki tai osallistu valmiiseen tapahtumaan yksin tai yhdessä.

Tulevat tapahtumat:

HETKI ITSELLE -miniretriitti

Aika: su 19.4 klo 11.30-15.00

Paikka: Ihana, harmoniaa huokuva Visit Peace Lapinlahdella. Os. Lapinlahdenpolku 8, Helsinki.

Hinta: 45€/hlö , sis. 3,5h retriittiohjelman, teetä ja hedelmiä sekä päivän valmennusharjoitteet

Varaa paikkasi! Mukaan mahtuu vain 8 osallistujaa.

Järjestäjä: Annika Tammiluoto, sosiaaliterapeutti, voimavaravalmentaja, HEHKU hyvinvointi

Retriitin jälkeen halukkailla on mahdollisuus jatkaa yhdessä päivää Lapinlahteen Lähteen kahvion antimista nauttien. Retriitin sijainti meren rannalla luo idylliset puitteet hyvän olon matkallemme.

Kaipaatko rauhoittumista ja stressin hoitoa, palauttavaa omaa aikaa, tasapainoa ja mielenrauhaa? Haluatko vahvistaa hyvää oloasi, sisäistä voimaasi ja kasvattaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi? Jos kyllä, tämä hyvän olon kevätretriitti on juuri Sinua varten! Rentoutuminen rauhoittaa, vähentää jännitystä, lisää mielihyvää ja palauttaa voimia. Rauhallinen mieli auttaa luomaan rauhallisen sisäisen maailman. Voimavaraistava valmennus innostaa, vahvistaa mielen selkeyttä ja kasvattaa rohkeutta edetä kohti sinulle tärkeitä asioita.

Hetki itselle sisältää lempeitä, kehoa avaavia liikkeitä, rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia, yhdessäoloa, jakamista sekä sydänlähtöisyyttä vahvistavia valmennuksellisia elementtejä. Voit löytää kurssin harjoituksista avaimen rennompaan ja tietoisempaan, juuri sinun näköiseesi elämään!  

Kevät edustaa uutta alkua, kasvua, kehittymistä ja elinvoimaa. Otetaan yhdessä valo ja lämpö vastaan ja virittäydytään kevään uutta luoviin energioihin. Luonnon herätessä, on meilläkin mahdollisuus kurkottaa kohti uusia mahdollisuuksia, koko potentiaaliamme. Tai tule rauhassa palautumaan, nauttimaan hetkestä. Olet vapaa ottamaan retriitistä juuri sen, minkä tarvitset ja jättämään loput. ♥

Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta, vaan kurssi sopii kaikille naisille, jotka haluavat vahvistaa omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Kun keho on rento, mieli on rauhallinen ja avoin uusille, eteenpäin vieville mahdollisuuksille. Miten voit tässä hetkessä? Mikä ravitsee jaksamistasi? Minkälaiset asiat elämässä vetävät sinua puoleensa juuri nyt? Vastaukset löytyvät, kun hiljennymme yhdessä kuuntelemaan mitä kehomme ja mielemme meille viestittävät.


Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja avoimen mielen.  Villasukat kannattaa myös napata mukaan, jottei rentoutumisen aikana tule vilu. Paikan päällä on kaikille osallistujille joogamatto sekä peitto. 

Lämpimästi tervetuloa vahvistamaan sisäistä voimaasi!

Kuva: Visit Peace

Tilaa palauttava hyvinvointihetki omalle ryhmälle!

Ohjatut hyvinvointihetket sopivat monenlaisiin yhteisiin hyvän olon hetkiin (esim. harrasteryhmät, yhdistykset, naistenillat, jne.). Kerää oma porukka ja toteututaan juuri teidän näköisenne energisoiva hyvinvointitapahtuma!

HETKI RENTOUTUMISELLE - Levollisesti läsnä hetkessä

HEHKUN rentoutustunti on ihana hyvinvointihetki sisältäen kehon ja mielen harmoniaa ja syvää rentoutumista. Tunnin keskiössä ovat lempeä liike, hyväksyvä läsnäolo ja kokonaisvaltainen rentoutuminen hyvän elämän vahvistajina. 

Tunti koostuu lempeistä, kehoa avaavista body&mind-harjoituksista, mindfulnessista sekä pitkistä rentoutusharjoituksista. Mukana voi olla myös mielikuvaharjoituksia sekä eteeriset öljyt.

Rentoutustunti sopii erinomaisen hyvin Sinulle, joka haluat:
• sallia hyvää elämääsi 
• palauttavaa omaa aikaa
• suoda itsellesi irtioton arjesta 
• rentoutua sormia ja varpaita myöten
• vahvistaa hyvää oloasi ja sisäistä voimaasi

Varustus: Rennot ja lämpimät vaatteet, joissa sinun on hyvä olla. Myös villasukat kannattaa napata mukaan. 

Lisätiedot:

Rentoutustunti (kesto 1h) on palauttava hyvinvointihetki sisältäen kehon ja mielen harmoniaa ja syvää rentoutumista. Tunnin keskiössä ovat hyväksyvä läsnäolo ja kokonaisvaltainen rentoutuminen hyvän elämän vahvistajina. Tunti koostuu lempeistä, kehoa avaavista harjoituksista, mindfulnessista sekä pitkistä rentoutumistuokioista. Tuntiin voi sisältyä myös voimavaraistavia mielikuvamatkoja. Kaikki rentoutustuntiin sisältyvä liike on hyvin rauhallista ja palauttavaa ja tehdään joko istuen tai makuulla. Tuntiin voidaan sisällyttää myös eteeriset öljyt, jotka tukevat mielen rauhoittumista, kehon rentoutumista ja stressin poistoa.
 
Miniretriiteissä (kesto alkaen 3h) lempeä liike yhdistyy rentoutus-, läsnäolo- ja valmennusharjoituksiin. Nämä kokonaisvaltaiset hyvinvointihetket ravitsevat niin kehoa kuin mieltäkin. Miniretriiteissä rentoutustuntien ja voimavaravalmennusten edut yhdistyvät ihanalla tavalla. Retriitissä palaudut, kehosi rentoutuu, mielesi rauhoittuu, vahvistat levollisuutta ja itsemyötätuntoa ja samalla mielesi on avoin ja innostunut uusille mahdollisuuksille.
 

 

Powered by Aava 3