Voimavaravalmennukset

HEHKUN voimavaraistavat ryhmävalmennukset kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukena. Sinulle, joka haluat irtioton arjesta, mielen selkeyttä, palauttavaa omaa aikaa ja vahvistaa hyvää elämässäsi. Voit myös varata ryhmällenne oman hyvinvointihetken.

Tulevat tapahtuvat:

Vuoden toisessa valmennuksessa teemana on Oma voima. Valmennus on sukellus itsetuntemuksen kiehtovaan maailmaan. Tutustumme omiin ainutlaatuisiin vahvuuksiin, voimavaroihin, taitoihin ja tarpeisiin. Missä on sinun rakkautesi ja ilosi? Miten säilyttää olemassa oleva hyvä, vaalia sitä ja vahvistaa positiivisia tunteita arjen keskellä ? Miten olla kokoNainen ja elää omat tarpeet huomioivaa tasapainoista elämää samalla säilyttäen aito ja ravitseva yhteys toisiin ihmisiin? Tervetuloa voimavaravalmennukseen kasvattamaan itsetuntemusta ja vahvistamaan myönteistä, oman näköistä elämää! Pienryhmässä valmennus on hauskaa ja inspiroivaa. Ryhmästä saat iloa ja voimaa omaan muutosmatkaasi!

Valmennukset sopivat kaikille naisille, jotka haluvat pysähtyä pohtimaan oman elämänsä suuntaa mukavassa porukassa, voimavaraistavien harjoitusten parissa, ammattivalmentajan ohjauksessa. Valmennuksessa hiljennytään oman elämän äärelle, innostutaan uudesta ja luodaan elämästä yhä vahvemmin oman näköistä. Valmennus on sydänlähtöistä, innostavaa ja inspiroivaa, vahvistava matka omaan elämään. 

Valmennuksesta saat mukaasi mielen selkeyttä ja uusia oivalluksia. Oivallat, mitkä ovat juuri tässä hetkessä oleellisia, aidosti merkityksellisiä asioita ja tiedostat omat kykysi ja mahdollisuutesi vaikuttaa. Rauhallinen ja joustava mieli on avoin uusille ratkaisuvaihtoehdoille ja kykynee soveltamaan vaihtoehtoja omassa arjessaan, itselle sopivimmalla tavalla. HEHKUN valmennukset ovat selkeitä kokonaisuuksia, joista saat mukaan konkreettisen, oman näköisen toimintasuunnitelmaan kotiin vietäväksi ja toteutettavaksi.

Ajankohta: su 1.3.2020 klo 11-15

Paikka: os. Turkaudantie 5, 4. kerros, 00700 HKI. Sijainti aivan Malmin aseman vieressä 

Hinta: 45€/hlö tai 80€/2 hlöä (samalla laskulla). Hinta sis. 4h valmennuksen harjoitteineen, kahvi-/teetarjoilun ja pientä purtavaa.

Järjestäjä: Annika Tammiluoto, LCF Life Coach, muutos- ja voimavaravalmentaja, HEHKU hyvinvointi

Ilmoittaudu mukaan! Pienryhmävalmennukseen otetaan max. 7 henkilöä

Ilmoittauduttuasi saat osallistumislaskun s-postiisi. Laskun maksamalla varmistat paikkasi. Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan tulosi, voi joku toinen osallistua valmennukseen puolestasi (ilmoita muutoksista aina tapahtuman järjestäjälle).

Menneet tapahtumat:

Hyvinvointihetket myös tilauksesta ryhmille!

Lisätiedot:

Voimavaraistavissa ryhmävalmennuksissa (kesto alkaen 2h) hiljennytään oman elämän äärelle, innostutaan uudesta ja luodaan elämästä yhä vahvemmin oman näköistä. Valmennus on sydänlähtöistä, innostavaa ja inspiroivaa, vahvistava matka omaan elämään. Valmennuksessa saat mielen selkeyttä ja uusia oivalluksia, jotka kantavat arjessa, vahvistaen hyvää elämässäsi.

Hyödynnämme ryhmävalmennuksessa mm. ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyttä, tietoista hyväksyvää läsnäoloa (mindfulness) ja positiivista psykologiaa. Teemme monipuolisia harjoituksia muutostavoitteiden kirkastamiseksi, jolloin haaveista muodostuu selkeitä, innostavia ja saavutettavissa olevia myönteisiä päämääriä, joita kohti voi kulkea mukavasti, pienin askelin, juuri itselle sopivassa tahdissa. Valmennuksessa opit tunnistamaan omat voimavarasi, vahvuutesi ja inspiraatiosi lähteet sekä hyödyntämään niitä omalla muutosmatkallasi. Oivallat, mitkä ovat juuri tässä hetkessä oleellisia, aidosti merkityksellisiä asioita elämässäsi ja tiedostat omat kykysi ja mahdollisuutesi vaikuttaa elämääsi, jolloin toimintavaihtoehtosi lisääntyvät.

Hyvinvointivalmennukset sopivat kaikille naisille, jotka haluvat pysähtyä pohtimaan oman elämänsä suuntaa mukavassa porukassa, voimavaraistavien harjoitusten parissa, ammattivalmentajan ohjauksessa.

Tiedustelut!

Esimerkkejä valmennusten teemoista:

  • Hetki itselle 
  • Onnen avaimet
  • Hyvän mielen ilta
  • Naisten sydänpiiri
  • Voimavaravalmennus
  • Myötätuntoa ja mielenrauhaa
  • Väsymyksestä voimaantumiseen

Tilaa ryhmällenne oma valmennus!

Ota yhteyttä!

Palautetta aikaisemmista valmennuksista:

Osallistujien palautetta Voimavaravalmennuksesta Kick-Start Kevääseen:

"Inspiroiva valmennus. Tehtävät olivat hyviä ja ajatuksia herättäviä."
"Tulevan vuoden tavoitteet kirkastuivat."
"Salliva ilmapiiri."
"Selkeä, konkreettinen kokonaisuus."
”Hyvä kurssi. Sain innostusta ja luottamusta."
”Tosi hyvä ja onnistunut sessio."
"Hyvä, viihtyisä ja rauhallinen tila."
"Ihana, hyväksyvä ilmapiiri."
"Toivo alkoi herätä."

Osallistujien palautetta Unelmakartta Workshopista:

"Ihana workshop. Suosittelen muillekin!"
"Aika kului kuin siivillä."
"Asiat selkeytyivät mielessä."
"Herätti ajatuksia, selkeytti unelmia."
"Hyvä henki, vapauden tunne."
"Unelmat voivat toteutua!"
 

Osallistujien palautetta Onnen avaimet -valmennuksesta:

"Oli hyvä pysähtyä omien asioiden ja elämän äärelle, ottaa aikaa itselleen. Harjoitukset olivat kivoja ja monipuolisia."
"Monipuoliset harjoitteet. Hyvä ilmapiiri."
"Rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri. Monipuolinen "paketti" pysähdytti miettimään elämäntilannetta ja niitä muutoksia, joita on tehtävä."
"Rauhallinen ja keskusteleva ilmapiiri."
"Selkeät tehtävät, hyvä tunnelma ja ihana tila."
Powered by Aava 3