Voimavaravalmennukset

HEHKUN voimavaraistavat ryhmävalmennukset kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukena. Sinulle, joka haluat irtioton arjesta, mielen selkeyttä, palauttavaa omaa aikaa ja vahvistaa hyvää elämässäsi. Voit myös varata ryhmällenne oman hyvinvointihetken.

Tulevat tapahtuvat:

Ei tulevia tapahtumia tällä hetkellä, mutta pysy kuulolla. 

Jos haluat tilata ryhmällenne oman valmennuksen, se onnistuu milloin tahansa vuoden aikana. Malmin valmennustiloihin mahtuu mukavasti seitsemän osallistujaa. Ota yhteyttä!

Lisätiedot:

Voimavaraistavissa ryhmävalmennuksissa (kesto alkaen 2h) hiljennytään oman elämän äärelle, innostutaan uudesta ja luodaan elämästä yhä vahvemmin oman näköistä. Valmennus on sydänlähtöistä, innostavaa ja inspiroivaa, vahvistava matka omaan elämään. Valmennuksessa saat mielen selkeyttä ja uusia oivalluksia, jotka kantavat arjessa, vahvistaen hyvää elämässäsi.

Hyödynnämme ryhmävalmennuksessa mm. ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyttä, tietoista hyväksyvää läsnäoloa (mindfulness) ja positiivista psykologiaa. Teemme monipuolisia harjoituksia muutostavoitteiden kirkastamiseksi, jolloin haaveista muodostuu selkeitä, innostavia ja saavutettavissa olevia myönteisiä päämääriä, joita kohti voi kulkea mukavasti, pienin askelin, juuri itselle sopivassa tahdissa. Valmennuksessa opit tunnistamaan omat voimavarasi, vahvuutesi ja inspiraatiosi lähteet sekä hyödyntämään niitä omalla muutosmatkallasi. Oivallat, mitkä ovat juuri tässä hetkessä oleellisia, aidosti merkityksellisiä asioita elämässäsi ja tiedostat omat kykysi ja mahdollisuutesi vaikuttaa elämääsi, jolloin toimintavaihtoehtosi lisääntyvät.

Hyvinvointivalmennukset sopivat kaikille naisille, jotka haluvat pysähtyä pohtimaan oman elämänsä suuntaa mukavassa porukassa, voimavaraistavien harjoitusten parissa, ammattivalmentajan ohjauksessa.

Tiedustelut!

Esimerkkejä valmennusten teemoista:

  • Oma voima
  • Hetki itselle 
  • Onnen avaimet
  • Hyvän mielen ilta
  • Naisten sydänpiiri
  • Voimavaravalmennus
  • Myötätuntoa ja mielenrauhaa
  • Väsymyksestä voimaantumiseen

Tilaa ryhmällenne oma valmennus!

Ota yhteyttä!

Palautetta valmennuksista:

"Inspiroiva valmennus. Tehtävät olivat hyviä ja ajatuksia herättäviä."
"Tulevan vuoden tavoitteet kirkastuivat."
"Salliva ilmapiiri."
"Selkeä, konkreettinen kokonaisuus."
”Hyvä kurssi. Sain innostusta ja luottamusta."
”Tosi hyvä ja onnistunut sessio."
"Hyvä, viihtyisä ja rauhallinen tila."
"Ihana, hyväksyvä ilmapiiri."
"Toivo alkoi herätä."

​"Unelmat voivat toteutua!"

"Aika kului kuin siivillä."

"Asiat selkeytyivät mielessä."

"Ihana Workshop. Suosittelen muillekin!"

"Herätti ajatuksia, selkeytti unelmia."

"Monipuoliset harjoitteet. Hyvä ilmapiiri."

"Rauhallinen ja keskusteleva ilmapiiri."

"Selkeät tehtävät, hyvä tunnelma."

Powered by Aava 3