Grounding Yin® joogahoito

Grounding Yin® joogahoito on nautinnollinen joogaharjoitus, jossa pehmeän Yinjoogan rentouttavimpiin asanoihin yhdistyy lempeän tehokasta shiatsuhoitoa ja akupainantaa. Harmonisoivassa kokonaisuudessa yhdistyy aivan ainutlaatuisella tavalla kehon hyvinvointi, mielen tyyneys ja hoitavan kosketuksen eheyttävä voima. Tervetuloa pysähtymään sallivasti oman kehon äärelle palauttavasta omasta ajasta ja joogahoidosta nauttien!

Tulevat tunnit: 

su 19.12. klo 15-16.30 (täynnä!) ja 17.30-20 Christmas Chillout (täynnä!)

su 9.1. klo 15.30-17 ja 18-20

su 30.1. klo 15.30-17 ja 18-20

Hinta: 25€/1,5h, 30€/2h ja 35€/2,5h

Ilmoittaudu mukaan!

Huom! Täyttyneille tunneille voi ilmoittautua jonoon.

Mistä on kyse?

Grounding Yin® joogahoito on Suomessa kehitetty ainutkertainen tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin asanoihin yhdistyy lempeän tehokasta shiatsuhoitoa sekä akupisteiden painantaa. Joogahoidon tarkoituksena on lempeästi tukea kehon pyrkimystä kohti tasapainoa, rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä aktivoida ja tehostaa kehon energiankiertoa. Asanoissa viipyillään noin 10min., jonka aikana ohjaaja kiertää hoitamassa joogahoitoon osallistuvia. Lempeät jooga-asanat tehdään pääosin makuulla ja hyvin tuetusti, jotta lihakset pysyvät rentoina ja kehon lihaskalvot (faskiat) saavat mahdollisuuden avautua. 

Kenelle?

Joogahoito sopii jokaiselle, joka kaipaa mahdollisuutta rauhoittua, päästää irti kiireestä, kuulla oman kehon viestejä ja vastaanottaa hoitavaa, lempeää kosketusta. Harjoitus sopii erityisen hyvin stressaantuneelle mielelle ja vastapainoksi arjen hektisyydelle. Et välttämättä tarvitse mitään aikaisempaa joogakokemusta, sillä Yinjooga on rauhallista ja hidasta ja se sopii kaikille kehotyypeille. Joogamatolla tehtävät asanat tuetaan hyvin esim. bolstereilla, tyynyillä ja joogatiilillä, jotta niissä on miellyttävää ja turvallista rentoutua. 

Varustus:

Rennot, lämpimät ja joustavat vaatteet, joissa sinun on mukava rentoutua. Villasukat kannattaa myös ottaa mukaan. Tilassa on joogamatot, bolsterit, peitot, tyynyt ja joogatiilet osallistujille. Halutessasi ota mukaan oma joogamatto ja pyyhe bolsterin/tyynyn suojaksi.

Hinta: 25€/1,5h ja 30€/2h

Maksu paikan päällä joko kortilla, MobilePaylla tai käteisellä (vain tasaraha).

Osoite: Turkhaudantie 5, 4. krs. (Malmi, Helsinki). Tullessasi paina summeria "Toimistot 4. krs." Saavuthan tunnille ajoissa, kiitos.

HUOM! Tunnit toteutuvat, kun osallistujia on vähintään kolme. Max. ryhmäkoko on 5 hlöä. Ilmoittautuminen tunnille, kuten myös mahdolliset peruutukset ja siirrot viim. 24h ennen tuntia.

Tutustu myös:

Yinjooga on hidas, elvyttävä, salliva ja pehmeä harjoitus, jossa päästetään irti kaikesta suorittamisesta. Yin on rauhallista olemista, asanoihin antautumista ja ajatusten tyyntymistä. Rentoutumisen kautta päästään kohti kokonaisvaltaista tasapainoa. Yinjoogan asanoiden avulla on mahdollista venyttää lempeästi, mutta määrätietoisesti esim. reisiä, pakaroita ja kylkiä, avata rintakehää ja helpottaa selän kireyksiä. Liikkuuvuus paranee ja aineenvaihdunta vilkastuu. Harjoituksen avulla edesautamme myös nivelten, jänteiden ja lihaskalvojen hyvinvointia. Perinteisen kiinalaisen elämänfilosofian näkökulmasta ihminen voi hyvin ja on terve, kun elämänenergia eli Chi on tasapainossa ja virtaa vapaasti. 

Joogahoidon hyötyjä:

 • uni paranee
 • ajatukset tyyntyvät
 • stressioireet lieventyvät
 • syvästi rentouttavaa ja elvyttävää
 • rauhoittaa ja hoitaa kehoa ja mieltä
 • vahvistaa elämänvoiman virtausta (Chi)
 • aineenvaihdunta ja ruoansulatus tehostuvat
 • auttaa päästämään irti stressistä vahvistaen levollisuutta
 • aktivoi parasympaattista hermostoa, olemista ja palautumista
 • vahvistaa sisäistä rauhaa, kykyä olla levollisesti läsnä tässä hetkessä
 • edistää sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia ja aineenvaihduntaa
 • avaa ja stimuloi sidekudoksia ja lihaskalvoja sekä parantaa liikkuvuutta nivelissä
 • keho ja mieli alkavat tunnistaa tarpeen tasapainottaa itseään ja ennaltaehkäistä stressitiloja
 • lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti

Osallistu valmiisiin pienryhmiin tai kokoa oma porukkasi.

Yksityistuntien tiedustelut!

Powered by Aava 3