RENTOUTUSHOIDOT - Hetki itselle

 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 45min./55€ - 60min./65€ - 75min./75€
 • Intialainen ylävartalohieronta 80min./80€ 
 • Intialainen koko kehon hieronta 90min./85€ - 1h45min./105€ - 2h/120€ 
 • Ayurvedinen kasvo- ja päähieronta 45min./55€
 • Ayurvedinen kasvohoito (hieronta) 70min./75€
 • Pranahoito (koko kehon ayurvedahieronta) 80min./80€
 • Marmahoito (ayurvedinen rentoutushoito) 60min./65€
 • Aromahoito 75min./75€
 • AromaTouch 45min./55€ 
 • Shiatsu (koko keho) 60min./65€, 75min./75€, 90min./85€ 
 • Shiatsu (niskahartiaseutu ja pää) 45min. /55€ 
 • Rentoutushoito 45min./55€, 60min./65€
 • Stressiniskan hieronta 60min./65€ 
 • Koko kehon lempeä hieronta 75min./75€
 • Hemmotteleva kasvohieronta 45min./55€
 • Rentouttava päähieronta 45min./55€
 • Rentouttava jalkahieronta 45min./55€

Hemmottelupaketit:

 • Hyvän olon rentoutushoito (pää, kasvot, kädet TAI jalat) 75min./80€
 • Pysähdy ja nauti! (hemmottelua ylävartalolle) 90min./90€
 • Indian Bliss! (selkä, pää, kasvot ja rintakehä intialaisin hierontaottein) 90min./90€
 • Täydellisen rentouttava hoitoelämys (pää, kasvot, kädet ja jalat) 90min./90€
 • Stress Away! (stressiniskan hieronta & rentouttava jalkahieronta) 90min./90€, 1h 45min./110€

Vinkki! Voit varata hoidon myös ajan mukaan!

 • Sinun ei tarvitse aikaa varatessasi valita muuta kuin kesto hoidollesi! Tullessasi voimme yhdessä keskustellen valita sinulle juuri sillä hetkellä palvelevin hoitoelämys.
 • Hoitojen hinnat: 45min./55€, 60min./65€, 75min./75€, 90min./85€
 • Huomaathan, että jos päädyt yhdistelmähoitoon (=hemmottelupaketit tai muut räätälöidyt hoidot), lisämaksu on +5€/hoito.

Kaikki hinnat sis. ALV 24%

Hoitojen kuvaukset:

INTIALAISET HIERONNAT:

INTIALAINEN KASVOJEN JA PÄÄN HIERONTA

Hyvin nautinnollinen ja rentouttava, energiakeskuksia tasapainottava hieronta, joka vaikuttaa monella tasolla. Hoito mm. vahvistaa ja virkistää kasvojen lihaksia, lisää aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa sekä tasapainottaa elämänvoiman virtausta (pranaa). Tämä ihana hieronta perustuu vuosituhansia vanhaan intialaiseen kauneuden- ja terveydenhoidon perinteeseen, jossa korostuu fyysisen, psyykkisen ja henkisen puolen keskinäinen harmonia. Tule nauttimaan suositusta hemmotteluhoidosta, jossa käsitellään niin pää, kasvot, niska, hartiaseutu kuin rintakehäkin. 
 
Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä hartiaseutu paljaana, mukavasti pyyhkeen ja peittojen alla rentoutuen. Pää käsitellään ilman öljyjä, kasvot ja hartiaseutu tuoksuttomalla öljyllä. 
 
 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 45min. - 55€
 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 60min. - 65€ 
 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 75min. - 75€ 

INTIALAINEN YLÄVARTALOHIERONTA

Nautinnollinen ja syvästi rauhoittava intialainen hoito alkaa selän rentouttavalla hieronnalla ja päättyy kasvojen, rintakehän ja pään hemmottelevaan hierontaan. Myös kädet käsitellään olkapäistä aina sormenpäihin asti. Pää hierotaan ilman öljyä, kasvot, kädet sekä selkä öljyä käyttäen. Jos rakastat tuoksuja, voidaan mukaan ottaa myös eteeriset öljyt. Intialaiseen tapaan hierontaotteet vaihtelevat keinuttavista ja virtaavista sivelyistä rytmisiin ja rauhoittaviin otteisiin.

 • Intialainen ylävartalohieronta 80min. - 80€

INTIALAINEN KOKO KEHON HIERONTA

Poikkeuksellisen kokonaisvaltainen hoitoelämys, jossa keho käsitellään päästä varpaisiin. Monipuoliset, virtaavat hierontaliikkeet vaihtelevat keinuttavista sivelyistä reippaisiin ja rytmisiin hierontaotteisiin. Intialainen hieronta on syvästi rentouttava hoito, joka vahvistaa elämänvoiman virtausta (pranaa), aktivoi verenkiertoa ja nestekiertoa, parantaa unta, rauhoittaa ja auttaa lihasjännityksiin. Hoidon jälkeen kehosi on rento, olosi energisoitunut ja mielesi levollinen ja seestynyt. Tämä hoito kannattaa kokea!

Hyvä tietää! Hoidossa hierotaan jalat, selkä ja hartiaseutu sekä kädet. Lopuksi käsitellään vielä pää, kasvot ja rintakehän alue. Hoidon aikana käydään lempeästi läpi kehon marmapisteitä. Hoidossa käytetään tuoksutonta öljyä. Jos rakastat tuoksuja, voidaan mukaan ottaa myös eteeriset öljyt.

 • Intialainen koko kehon hieronta 1,5h -  85€
 • Intialainen koko kehon hieronta 1h 45min. - 105€
 • Intialainen koko kehon hieronta 2h - 120€

AYURVEDAHOIDOT:

Ayurvedahoidot ovat luonnollinen ja lempeä tapa hoitaa, rentoutua, puhdistautua ja uudistaa sekä kehoa että mieltä. Hoitojen juuret ovat vuosituhansia vanhassa perinteisessä intialaisessa lääketieteessä ja elämänfilosofiassa, ayurvedassa. Ayurveda (ayur =elämä, veda= tieto, tiede) on tietoa elämästä ja terveyden vaalimisesta. Tarkoituksena on terveyden ylläpitäminen, kehon ja mielen tasapainottaminen ja elämän suojeleminen. Ayurvedisten hoitojen avulla kehon ja mielen kokonaisvaltainen tasapaino, hyvä olo ja elinvoima (prana) vahvistuvat. Syvästi rentouttavat hoidot energisoivat, stimuloivat, harmonisoivat, purkavat stressiä ja aktivoivat tehokkaasti kehon nestekiertoa. Kaikissa ayurvedahoidoissa tasapainotetaan myös kehon energiapisteitä (marmat).

Huom! Ayurvedisen hoitoperinteen mukaan teen hoitoja vain naisille.

AYURVEDINEN KASVO- JA PÄÄHIERONTA

Perinteinen intialainen hoito on nautinnollinen hyvinvointihetki, jossa pään alue saa erityistä rentoutumista, huolenpitoa ja hyvää oloa. Hoidossa kasvojen marmapisteet tasapainotetaan lempeästi pyöritellen. Pään alueella otteet ovat hieman tuntuvampia. Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla peittojen alla mukavasti rentoutuen. Syvästi rentouttava hoito sulattaa stressin ja pysäyttää ajan.

Hyvä tietää! Tässä hoidossa öljyä menee myös hiuksiin. Luonnonmukainen öljy hoitaa hiuksia ja päänahkaa. Jos mahdollista, pidä öljy hiuksissa yön yli ja pese se pois vasta aamulla. Hiuksesi kiittävät. Vain naisille.

 • Ayurvedinen kasvo- ja päähieronta 45min. - 55€

MARMAHOITO - ayurvedinen rentoutushoito

Marmahoito on lempeää kosketuksen energiaa! Ayurvedassa ajatellaan, että elämänvoima sijaitsee marmojen kohdissa. Minkä tahansa marmapisteen epätasapaino tai tukos voi aiheuttaa vahinkoa ja oireita. Usein elämänenergian vapaata virtausta häiritsee erityisesti stressin täyttämä elämä. Marmojen eli energiapisteiden hoito on yksi miellyttävä tapa huolehtia tasapainosta ja stimuloida pranan (= elintärkeä vitaalienergia, elinvoima) virtausta.

Marmahoito on rentoutushoito, jossa keskitytään kehon tasapainotilan eheyttämiseen ja kehon päämarmoihin. Lempeä ja hellä hoito on stressiä helpottava ja syvästi rentouttava. Hoito helpottaa usein stressistä aiheutuvia oireita (mm. väsymys, päänsäryt, lihaskivut, ruoansulatusongelmat, ärtyisyys). Marmahoito myös puhdistaa, parantaa aineenvaihduntaa ja toimii hyvin ennalta ehkäisevänä ja tasapainottavana kehomielen hoitona. Asiakkaat ovat kuvailleet hoidon olevan paitsi syvästi rentouttava, myös virkistävä ja voimaannuttava!

Marmapisteiden tasapainottamisen kautta tasapainotetaan kaikkia doshia (Vata, Pitta, Kapha), jotka muodostavan elämän olemuksen. Kun marmapisteet ovat tasapainossa, elämänenergia virtaa kehossa vapaasti elävöittäen sitä, vahvistaen hyvinvointia ja ylläpitäen terveyttä. Avoimet marmapisteet antavat terveellisen hehkun!

Hyvä tietää! Hoito tehdään selinmakuulla hoitopöydällä rentoutuen. Hoidossa käsitellään lempeästi kehon etupuoli. Hoitoa saavat pää, kasvot, rintakehä ja hartiaseutu, kädet, vatsa ja jalat. Hoidossa käytetään öljyä. Kevyen hieronnan ja hoitavan kosketuksen lisäksi hoidossa voidaan hyödyntää myös eteerisiä öljyjä. Rentoutumistasi tukee lisäksi rauhallinen musiikki ja hoitohuone, jonka maadoittava tunnelma luo tilan, jossa on miellyttävää ja turvallista päästää hetkeksi irti kaikesta muusta. Vain naisille.

 • Marmahoito 60min. - 65€

AYURVEDINEN KASVOHOITO (hieronta) - Luonnollista kauneutta kasvoille

Syvästi rentouttavan kasvohoidon aikana kasvojen ja kaulan lihakset käsitellään toistuvin kohottavin, venyttävin ja hierovin ottein. Hoito virkistää ja kiinteyttää kasvojen lihaksia ja parantaa ihon kimmoisuutta ja sävyä. Kasvojen energiapisteet (marmat) aktivoidaan ja elämänenergiaa (=prana) tasapainotetaan. Lymfan käsittely pehmentää kasvojen lihaksia, vähentää jännitystä ja parantaa ihon elastisuutta. Kasvohoidolla vilkastutetaan myös aineenvaihduntaa ja poistetaan yleisiä stressioireita kuten päänsärkyä, silmien rasitusta ja unettomuutta. Hoidon lopuksi tehdään rentouttava päänhieronta. Hehkuva ilme luonnonmukaisella kasvohoidolla!

Hyvä tietää! Kasvohoito tehdään ilman öljyä. Se on täysin kivutonta ja hyvin rentouttavaa. Vain naisille.

 • Ayurvedinen kasvohoito 70min. - 75€

PRANAHOITO (koko kehon ayurvedahieronta) 

Pranahoito on lempeän hemmotteleva koko kehon hieronta. Kevyt hieronta vilkastuttaa kehon nestekiertoa ja stimuloi koko kehon energiapisteitä (marmat). Hoito energisoi, stimuloi, rentouttaa lihaksia, purkaa stressiä ja edistää ruoansulatusta. Tämä ayurvedinen hoitoelämys tarjoaa sinulle mahdollisuuden huokaista ja pysähtyä hetkeen, kerätä voimia kesken hektisen arjen. Hierontaliikkeet ovat kevyen virtaavia. Runsaat toistot ja lempeät hoito-otteet keinuttavat sinut syvään rentoutumisen nirvanaan, jossa huolet eivät paina. Hetkeen, jossa sinulla on palauttavaa aikaa vain itsellesi.

Hyvä tietää! Hoidossa hierotaan öljyä käyttäen koko keho päästä varpaisiin. Niin kasvot, pää, vatsan alue kuin myös kaikki raajat, rintakehän ja selän alue hoidetaan. Hieronta tehdään tridosha öljyllä (sopii kaikille doshatyypeille) tai oman doshasi mukaisilla öljyillä, jos tiedät oman tyyppisi (= vata, pitta tai kapha). Tässä hoidossa öljyä menee myös hiuksiin. Vain naisille.

 • Pranahoito 80min. - 80€

AROMAHOIDOT:

AROMAHOITO

Aisteja hellivä aromahoito on kevyt ja rentouttava koko kehon hieronta. Aromahoidossa yhdistyvät hoitavan kosketuksen ja eteeristen öljyjen parantava voima. Tämä hemmotteluhoito rentouttaa, lieventää stressiä ja lihasjännityksiä, puhdistaa elimistöä ja parantaa unenlaatua. Tuoksut vaikuttavat myös tunnekeskukseemme. Hoidossa tuoksuttomaan pohjaöljyyn sekoitetaan puhdasta ja luonnonmukaista, hoitavaa eteeristä öljyä. Tuoksu valitaan yhdessä hoidettavan kanssa. Halusitpa sitten rentoutua, energisoitua, löytää tasapainoa elämään, uudistua tai avautua rakkaudelle, löydämme varmasti sinun tarpeisiisi vastaavan eteerisen öljyn!

Hyvä tietää! Hoidossa hierotaan selkä, jalat, kädet, kasvot ja pää. Aromahoidon hierontaotteet ovat nestekiertoa aktivoivia. Osa aromaattisista öljyistä (mm. appelsiini, greippi, mandariini, sitruuna ja bergamotti) on fototoksisia eli ne reagoivat lämpöön ja valoon, jolloin on syytä välttää suoraa auringonvaloa ja saunomista hoitopäivänä. 
 
 • Aromahoito 75min. - 75€

AROMA TOUCH 

Pehmeä ja rauhoittava aromahoito sinulle, joka rakastat tuoksuja! Miellyttävässä hoidossa käytetään kahdeksaa eri eteeristä öljyä, jotka rauhoittavat, tasapainottavat, puhdistavat ja lopuksi virkistävät sinut tähän hetkeen. Hoidon aikana käsitellään erityisesti selkää, mutta myös jalkapohjia ja hieman päätä. Hellävarainen, rytminen ja kevyt kosketus toimii harmoniassa hoitavien eteeristen öljyjen kanssa. Hoito vähentää fyysistä ja emotionaalista stressiä ja palauttaa kehon luonnollista tasapainoa.

Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä vatsamakuulla. Tässä aromahoidossa öljyä menee myös (niskapuolen) hiuksiin. 

 • AromaTouch 45min. - 55€

SHIATSU:

SHIATSU

Shiatsu on syvästi rentouttava japanilainen hoitomuoto, joka perustuu vuosituhansia vanhaan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Miellyttävän hoidon aikana koko keho käydään läpi energiaratoja eli meridiaaneja pitkin edeten, erilaisia painallus- ja hierontatekniikoita käyttäen (shi= painaa, atsu = sormilla). Lempeän ja kokonaisvaltaisen hoidon aikana vahvistetaan elämänvoimaa (Qi) ja tasapainotetaan kehon luonnollista tasapainoa, jolloin elimistö saa uusia voimavaroja hoitaa tehtäviään. Shiatsu rentouttaa, vähentää stressioireita, parantaa aineenvaihduntaa ja unen laatua.

Hyvä tietää! Rauhoittava hoito tehdään vaatteiden päältä hoitopöydällä.

 • Shiatsu 60min. - 65€
 • Shiatsu 75min. - 75€
 • Shiatsu 90min. - 85€

MUUT RENTOUTUSHOIDOT:

STRESSINISKAN HIERONTA

Hieronta on lempeän tehokas niskan, kaulan, kallonpohjan, hartioiden ja yläselän hoito. Myös kasvot ja pää saavat hoidossa rentouttavan hieronnan. Niskaa ja hartia-aluetta hellivä hoito auttaa esim. stressistä tai rasituksesta johtuviin jännitystiloihin. Hartiaseudun kireys katoaa, verenkierto vilkastuu, kallonpohjan lihakset rentoutuvat, päänsäryt lievittyvät ja lihasten elastisuus palautuu. Hoidon jälkeen olosi on rennon raukea ja huoleton. Lämpimästi tervetuloa!

Hyvä tietää! Hoito alkaa vatsamakuulla yläselän ja hartiaseudun hieronnalla. Selinmakuulla rentoutuen käydään läpi niskan ja kaulan seutu sekä hellästi kasvot. Hyvä olo viimeistellään rentouttavalla pään hieronnalla. Huomioithan, että hoidossa käytetään öljyä, jota saattaa mennä hoidon aikana myös hiuksiin. 

 • Stressiniskan hieronta 60min. - 65€

RENTOUTUSHOITO

Rentoutushoito on ihanan pehmeä ja nimensä mukaisesti syvästi rentouttava hoito, joka palauttaa kehon luonnollista tasapainoa ja vahvistaa levollisuuden tunnetta. Lempeässä rentoutushoidossa saat kiireettömän oman hetken hoitavassa kosketuksessa leväten ja mahdollisuuden pudottautua syvään rentoutumisen tilaan. Rauhallinen hoito alkaa pään, kasvojen ja rintakehän käsittelyllä ja etenee käsien ja vatsan kautta aina jalkateriin asti. Eheyttävä hoito rentouttaa kehon, rauhoittaa mielen ja tyynnyttää hermostosi. Suo itsellesi hetken hengähdys ja anna rentoutushoidon huuhdella huolesi!

Hyvä tietää! Hoito tehdään vaatteiden päältä selinmakuulla rentoutuen. Hoidossa on vaikutteita mm. suositusta shiatsusta.

 • Rentoutushoito (kädet, vatsa, rintakehä ja pään alue) 45min. - 55€
 • Rentoutushoito (koko keho) 60min. - 65€

KOKO KEHON LEMPEÄ HIERONTA

Rentouttava ja ihanan kokonaisvaltainen hoitoelämys, jossa hierotaan selkä, jalat, kädet, rintakehän alue ja kasvot. Hemmotteluhoito viimeistellään rentouttavalla pään hieronnalla. Hierontaotteet ovat nestekiertoa aktivoivia. Hoidon aikana pääset rentoutumaan pyyhkeiden ja peittojen alle. Hoidossa käytetään öljyä.

Hyvä tietää! Jos jokin kehosi osa kaipaa erityistä huomiota, voimme räätälöidä hoidon sinun tarpeidesi mukaan, esim. hieroa pidempään hartiaseutua.

 • Koko kehon lempeä hieronta 75min. - 75€

RENTOUTTAVA PÄÄHIERONTA

Hemmotteluhetkessä pään alue saa erityistä hemmottelua ja huolenpitoa. Monipuoliset hoito-otteet ovat tuttuja mm. intialaisista hieronnoista ja shiatsusta. Nautinnollinen hieronta rentouttaa ja rauhoittaa. Kallonpohjan kireydet sulavat pois ja pään alueen verenkierto vilkastuu tuoden rentouden tunteen koko kehoosi. Hoito tehdään hoitopöydällä peittojen lämmössä rentoutuen.

Vinkki! Jos niskahartiaseutusi on jumissa, valitse hoidoksi Stressiniskan hieronta.

 • Rentouttava päähieronta 45min. - 55€

HEMMOTTELEVA KASVOHIERONTA

Kasvojen, kaulan, niskan ja decolteen alueen hellä hieronta. Hemmotteluhetki virkistää ja elvyttää kasvot, parantaa verenkiertoa ja vie huolet mennessään. Hoidossa käytetään tuoksutonta luonnonmukaista öljyä. 

 • Hemmotteleva kasvohieronta 45min. - 55€

RENTOUTTAVA JALKAHIERONTA

Erinomainen stressin lievittäjä ja hyvän olon tuoja. Monipuoliset hierontaotteet rentouttavat ja elvyttävät jalkasi. Hieronnassa käytettävään tuoksuttomaan pohjaöljyyn voidaan lisätä eteeristä öljyä, jolloin pääset nauttimaan myös puhtaiden eteeristen tuoksujen hoitavasta vaikutuksesta.

Hyvä tietää! Hoito tehdään selinmakuulla hoitopöydällä. Hoidossa jalat hierotaan polvista alaspäin.

 • Rentouttava jalkahieronta 45min. - 55€

HEMMOTTELUPAKETIT:

HYVÄN OLON RENTOUTUSHOIT0

Hemmotteluhoidossa yhdistyy pään, kasvojen ja rintakehän hieronta sekä rentouttava käsien TAI jalkojen hieronta valintasi mukaan. Päästä irti arjesta, anna aikaa itsellesi ja tule nauttimaan lempeästä hoitavasta kosketuksesta!

Hyvä tietää! Hoito tehdään selinmakuulla rentoutuen. Pää hierotaan ilman öljyä, muutoin hieronnassa käytetään luonnonmukaista öljyä.

 • Hyvän olon rentoutushoito 75min. - 80€

PYSÄHDY JA NAUTI!

Pysähdy ja nauti on lempeän hemmotteleva ylävartalon hoito, jossa pysähdytään hetkeen nauttimaan hoitavasta kosketuksesta! Virtaavat liikkeet ja runsaat toistot johdattelevat sinut ihanaan rentoutumisen nirvanaan. Selän, hartioiden, niskan ja kaulan alueen hieronta pehmentää miellyttävästi hartiaseudun lihakset. Kädet hierotaan sormenpäistä aina olkapäihin asti ja hyvä olo viimeistellään kasvojen ja pään hemmottelevalla hieronnalla. Rentouttavan hoidon jälkeen olosi on kevyt, levännyt ja pehmeän raukea.

Hyvä tietää! Hoidossa käytetään luonnonmukaista öljyä. Pää hierotaan ilman öljyä, mutta öljyä saattaa mennä hieman myös hiuksiin.

 • Pysähdy ja nauti! 90min. - 90€

TÄYDELLISEN RENTOUTTAVA HOITOELÄMYS

Taivaallisen ihana hoitoelämys, jossa yhdistellään eri hoitojen parhaita paloja. Hoidossa hierotaan ensin pää, rintakehä, kasvot ja kädet. Hyvä olo viimeistellään jalkahieronnalla. Tästä elämyksestä lähdet pois levänneenä ja täydellisen rentoutuneena. Tervetuloa rentoutumaan täysin!

Hyvä tietää! Hoito tehdään selinmakuulla hoitopöydällä rentoutuen. Pää hierotaan ilman öljyä, muutoin hieronnassa käytetään luonnonmukaista öljyä.

 • Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min. - 90

INDIAN BLISS!

Uusi ylellinen hemmotteluhoito Indian Bliss alkaa selän ja hartiaseudun rentouttavalla hieronnalla. Pää hierotaan hoidon aikana monipuolisin kevyin, mutta reippain ottein ja myös kasvot, rintakehä ja olkavarret pääsevät nauttimaan hoitavan kosketuksen eheyttävästä voimasta. Lempeän virtaavat hoito-otteet ovat tuttuja HEHKUN intialaisista hieronnoista.

Hoito sopii sinulle, joka kaipaat hemmottelua ylävartalon alueelle, nautit intialaisista hoito-otteista ja haluat sallia itsellesi pientä luksusta elämääsi.

Hyvä tietää! Hoidossa käytetään öljyä muutoin, paitsi pään hieronnassa. Hoidon päätteeksi olosi on autuaan onnellinen, täysin rentoutunut, mutta samaan aikaan virkistynyt ja voimaantunut. Tervetuloa testaamaan ihana uutuushoito! 

 • Indian Bliss! 90min. - 90€

STRESS AWAY!

Stress Away -hoito karkottaa stressin, sulattaa niskahartiaseudun jumit ja rentouttaa jalkasi höyhenen kevyiksi. Hemmotteluhoidossa yhdistyy kaksi suosittua hoitoa: stressiniskan hieronta ja rentouttava jalkahieronta. Hoito alkaa niskahartiaseudun, kaulan ja kasvojen hieronnalla. Pään hieronnan jälkeen käsitellään monipuolisin ottein jalat (polvista alaspäin). Hoito on rentouttava niskahartiaseudun ja jalkojen lempeä tehokäsittely. Hoidon päätteeksi veri kiertää hartioissasi ja jalkasi ovat kevyen raukeat. 

 • Stress Away! 90min. - 90€
 • Stress Away! 1h 45min. - 110€

Hyvä tietää! Hoito alkaa vatsamakuulla yläselän ja hartiaseudun hieronnalla. Selinmakuulla rentoutuen hierotaan niskan, kaulan ja kasvojen alue sekä jalat. Hoidossa käytetään öljyä, jota voi mennä hieman myös hiuksiin.

 

 
Powered by Aava 3