RENTOUTUSHOIDOT - Hetki itselle

 • AromaTouch 45min./55€ 
 • Rentouttava päähieronta 45min./55€
 • Stressiniskan hieronta 60min./65€ 
 • Rentoutushoito 60min./65€
 • Koko kehon lempeä hieronta 75min./75€
 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 45min./55€ - 60min./65€ 
 • Marmahoito (ayurvedinen rentoutushoito) 60min./65€
 • Pranahoito (koko kehon ayurvedahieronta) 80min./80€
 • Intialainen koko kehon hieronta 90min./85€ - 1h45min./105€ - 2h/120€ 
 • Shiatsu (koko keho) 60min./65€, 75min./75€, 90min./85€ 

Hemmottelupaketit:

 • Pysähdy ja nauti! (lempeä ylävartalon hemmotteluhetki) 90min./90€
 • Indian Bliss! (selkä, kädet, rintakehä, kasvot ja pää intialaisin hierontaottein) 90min./90€
 • Täydellisen rentouttava hoitoelämys (pää, kasvot, kädet ja jalat) 90min./90€, 2h/125€ (kahden tunnin hoidossa hierotaan lisäksi selkä ja hartiaseutu)
 • Stress Away! (stressiniskan hieronta & rentouttava jalkahieronta) 90min./90€, 1h 45min./110€

Vinkki! Voit varata hoidon myös ajan mukaan!

 • Sinun ei tarvitse aikaa varatessasi valita muuta kuin kesto hoidollesi! Tullessasi voimme yhdessä keskustellen valita sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan hoitokokonaisuuden.
 • Hoitojen hinnat: 45min./60€, 60min./70€, 75min./80€, 90min./90€, 2h/125€

Kaikki hinnat sis. ALV 24%

Hoitojen kuvaukset:

RENTOUTUSHOIDOT:

RENTOUTTAVA PÄÄHIERONTA

Hemmotteluhetkessä pään alue saa erityistä hemmottelua ja huolenpitoa. Monipuoliset hoito-otteet ovat tuttuja mm. intialaisista hieronnoista ja shiatsusta. Nautinnollinen hieronta rentouttaa ja rauhoittaa. Kallonpohjan kireydet sulavat pois ja pään alueen verenkierto vilkastuu tuoden rentouden tunteen koko kehoosi. Hoito tehdään hoitopöydällä peittojen lämmössä rentoutuen.

Vinkki! Jos niskahartiaseutusi on jumissa, valitse hoidoksi Stressiniskan hieronta.

 • Rentouttava päähieronta 45min. - 55€

AROMA TOUCH 

Pehmeä ja rauhoittava aromahoito sinulle, joka rakastat tuoksuja! Miellyttävässä hoidossa käytetään kahdeksaa eri eteeristä öljyä, jotka rauhoittavat, tasapainottavat, puhdistavat ja lopuksi virkistävät sinut tähän hetkeen. Hoidon aikana käsitellään erityisesti selkää, mutta myös jalkapohjia ja hieman päätä. Hellävarainen, rytminen ja kevyt kosketus toimii harmoniassa hoitavien eteeristen öljyjen kanssa. Hoito vähentää fyysistä ja emotionaalista stressiä ja palauttaa kehon luonnollista tasapainoa.

Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä vatsamakuulla. Tässä aromahoidossa öljyä menee myös (niskapuolen) hiuksiin. 

 • AromaTouch 45min. - 55€

STRESSINISKAN HIERONTA

Hieronta on lempeän tehokas niskan, kaulan, kallonpohjan, hartioiden ja yläselän hoito. Myös kasvot ja pää saavat hoidossa rentouttavan hieronnan. Niskaa ja hartia-aluetta hellivä hoito auttaa esim. stressistä tai rasituksesta johtuviin jännitystiloihin. Hartiaseudun kireys hellittää, verenkierto vilkastuu, kallonpohjan lihakset rentoutuvat, päänsäryt lievittyvät ja lihasten elastisuus palautuu. Hoidon jälkeen olosi on rennon raukea ja huoleton. Lämpimästi tervetuloa!

Hyvä tietää! Hoito alkaa vatsamakuulla yläselän ja hartiaseudun hieronnalla. Selinmakuulla rentoutuen käydään läpi niskan ja kaulan seutu sekä hellästi kasvot. Hyvä olo viimeistellään rentouttavalla pään hieronnalla. Huomioithan, että hoidossa käytetään öljyä, jota saattaa mennä hoidon aikana myös hiuksiin. 

 • Stressiniskan hieronta 60min. - 65€

RENTOUTUSHOITO

Rentoutushoito on ihanan pehmeä ja nimensä mukaisesti syvästi rentouttava hoito, joka palauttaa kehon luonnollista tasapainoa ja vahvistaa levollisuuden tunnetta. Lempeässä rentoutushoidossa saat kiireettömän oman hetken hoitavassa kosketuksessa leväten ja mahdollisuuden pudottautua syvään rentoutumisen tilaan. Rauhallinen hoito alkaa pään, kasvojen ja rintakehän käsittelyllä ja etenee käsien ja vatsan kautta aina jalkateriin asti. Eheyttävä hoito rentouttaa kehon, rauhoittaa mielen ja tyynnyttää hermostosi. Suo itsellesi hetken hengähdys ja anna rentoutushoidon huuhdella huolesi!

Hyvä tietää! Hoito tehdään vaatteiden päältä selinmakuulla rentoutuen. Hoidossa on vaikutteita mm. suositusta shiatsusta.

 • Rentoutushoito 60min. - 65€

KOKO KEHON LEMPEÄ HIERONTA

Rentouttava ja ihanan kokonaisvaltainen hoitoelämys, jossa hierotaan selkä, jalat, kädet, rintakehän alue ja kasvot. Hemmotteluhoito viimeistellään rentouttavalla pään hieronnalla. Hierontaotteet ovat nestekiertoa aktivoivia. Hoidon aikana pääset rentoutumaan pyyhkeiden ja peittojen alle. Hoidossa käytetään öljyä.

Hyvä tietää! Jos jokin kehosi osa kaipaa erityistä huomiota, voimme räätälöidä hoidon sinun tarpeidesi mukaan, esim. hieroa pidempään hartiaseutua.

 • Koko kehon lempeä hieronta 75min. - 75€

INTIALAISET HIERONNAT:

Ayurvedahoidot ovat luonnollinen ja lempeä tapa hoitaa, rentoutua ja uudistaa sekä kehoa että mieltä. Hoitojen juuret ovat vuosituhansia vanhassa perinteisessä intialaisessa lääketieteessä ja elämänfilosofiassa, ayurvedassa. Ayurveda (ayur =elämä, veda= tieto, tiede) on tietoa elämästä ja terveyden vaalimisesta. Tarkoituksena on terveyden ylläpitäminen, kehon ja mielen tasapainottaminen ja elämän suojeleminen. Ayurvedisten hoitojen avulla kehon ja mielen kokonaisvaltainen tasapaino, hyvä olo ja elinvoima (prana) vahvistuvat. Syvästi rentouttavat hoidot energisoivat, stimuloivat, harmonisoivat, purkavat stressiä ja aktivoivat tehokkaasti kehon nestekiertoa. Kaikissa HEHKUN intialaisissa hoidoissa tasapainotetaan myös kehon energiapisteitä (marmat).

INTIALAINEN KASVOJEN JA PÄÄN HIERONTA

Hyvin nautinnollinen ja rentouttava pään ja hartiaseudun hieronta, joka vahvistaa ja virkistää kasvojen lihaksia, aktivoi aineenvaihduntaa sekä tasapainottaa elämänvoiman virtausta (pranaa). Tule nauttimaan suositusta hemmotteluhoidosta, jossa käsitellään hellin ja virtaavin ottein niin pää, kasvot, niska, hartiaseutu kuin rintakehäkin. 
 
Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä hartiaseutu paljaana, mukavasti pyyhkeen ja peittojen alla rentoutuen. Pää käsitellään ilman öljyjä, kasvot ja hartiaseutu tuoksuttomalla öljyllä. 
 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 45min. - 55€
 • Intialainen kasvojen ja pään hieronta 60min. - 65€ 

MARMAHOITO - ayurvedinen rentoutushoito

Marmahoito on lempeää kosketuksen energiaa! Ayurvedassa ajatellaan, että elämänvoima sijaitsee marmojen kohdissa. Minkä tahansa marmapisteen epätasapaino tai tukos voi aiheuttaa vahinkoa ja oireita. Usein elämänenergian vapaata virtausta häiritsee erityisesti stressin täyttämä elämä. Marmojen eli energiapisteiden hoito on yksi miellyttävä tapa huolehtia tasapainosta ja stimuloida pranan (= elintärkeä vitaalienergia, elinvoima) virtausta. Marmapisteiden tasapainottamisen kautta tasapainotetaan kaikkia doshia (Vata, Pitta, Kapha), jotka muodostavan elämän olemuksen. Kun marmapisteet ovat tasapainossa, elämänenergia virtaa kehossa vapaasti elävöittäen sitä, vahvistaen hyvinvointia ja ylläpitäen terveyttä. Avoimet marmapisteet antavat terveellisen hehkun!

Marmahoito on rentoutushoito, jossa keskitytään kehon tasapainotilan eheyttämiseen ja kehon päämarmoihin. Lempeä ja hellä hoito on stressiä helpottava ja syvästi rentouttava. Hoito helpottaa usein stressistä aiheutuvia oireita (mm. väsymys, päänsäryt, lihaskivut, ruoansulatusongelmat, ärtyisyys). Marmahoito myös puhdistaa, parantaa aineenvaihduntaa ja toimii hyvin ennalta ehkäisevänä ja tasapainottavana kehomielen hoitona. Asiakkaat ovat kuvailleet hoidon olevan paitsi syvästi rentouttava, myös virkistävä ja voimaannuttava!

Hyvä tietää! Hoito tehdään selinmakuulla hoitopöydällä rentoutuen. Hoidossa käsitellään lempeästi kehon etupuoli. Hoitoa saavat pää, kasvot, rintakehä ja hartiaseutu, kädet, vatsa ja jalat. Hoidossa käytetään öljyä. Kevyen hieronnan ja hoitavan kosketuksen lisäksi hoidossa voidaan hyödyntää myös ayurvedisiä eteerisiä öljyjä. Rentoutumistasi tukee lisäksi rauhallinen musiikki ja hoitohuone, jonka maadoittava tunnelma luo tilan, jossa on miellyttävää ja turvallista päästää hetkeksi irti kaikesta muusta. 

 • Marmahoito 60min. - 65€

PRANAHOITO (koko kehon ayurvedahieronta) 

Pranahoito on lempeän hemmotteleva koko kehon hieronta. Kevyt hieronta vilkastuttaa kehon nestekiertoa ja stimuloi koko kehon energiapisteitä (marmat). Hoito energisoi, stimuloi, rentouttaa lihaksia, purkaa stressiä ja edistää ruoansulatusta. Tämä ayurvedinen hoitoelämys tarjoaa sinulle mahdollisuuden huokaista ja pysähtyä hetkeen, kerätä voimia kesken hektisen arjen. Hierontaliikkeet ovat kevyen virtaavia. Runsaat toistot ja lempeät hoito-otteet keinuttavat sinut syvään rentoutumisen nirvanaan, jossa huolet eivät paina. Hetkeen, jossa sinulla on palauttavaa aikaa vain itsellesi.

Hyvä tietää! Hoidossa hierotaan öljyä käyttäen koko keho päästä varpaisiin. Niin kasvot, pää, vatsan alue kuin myös kaikki raajat, rintakehän ja selän alue hoidetaan. Hieronta tehdään tridosha öljyllä (sopii kaikille doshatyypeille) tai oman doshasi mukaisilla öljyillä, jos tiedät oman tyyppisi (= vata, pitta tai kapha). Tässä hoidossa öljyä menee myös hiuksiin. 

 • Pranahoito 80min. - 80€

INTIALAINEN KOKO KEHON HIERONTA

Poikkeuksellisen kokonaisvaltainen hoitoelämys, jossa keho käsitellään päästä varpaisiin. Monipuoliset, virtaavat hierontaliikkeet vaihtelevat keinuttavista sivelyistä reippaisiin ja rytmisiin hierontaotteisiin. Intialainen hieronta on syvästi rentouttava hoito, joka vahvistaa elämänvoiman virtausta (pranaa), aktivoi verenkiertoa ja nestekiertoa, parantaa unta, rauhoittaa ja auttaa lihasjännityksiin. Hoidon jälkeen kehosi on rento, olosi energisoitunut ja mielesi levollinen ja seestynyt. Tämä hoito kannattaa kokea!

Hyvä tietää! Hoidossa hierotaan ensin jalat, selkä, hartiaseutu sekä kädet. Lopuksi käsitellään lempeästi rintakehän alue ja kasvot. Hyvä olo viimeistellään rentouttavalla pään hieronnalla. Hoidon aikana käydään lempeästi läpi kehon marmapisteitä. Hoidossa käytetään tuoksutonta öljyä. Jos rakastat tuoksuja, voidaan mukaan ottaa myös eteeriset ayurvediset öljyt.

 • Intialainen koko kehon hieronta 1,5h -  85€
 • Intialainen koko kehon hieronta 1h 45min. - 105€
 • Intialainen koko kehon hieronta 2h - 120€

SHIATSU:

Shiatsu on syvästi rentouttava ja kokonaisvaltainen japanilainen hoitomuoto, joka perustuu vuosituhansia vanhaan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Miellyttävän hoidon aikana koko keho käydään hitaasti ja rauhallisilla otteilla läpi energiaratoja eli meridiaaneja pitkin edeten, erilaisia painallus- ja hierontatekniikoita käyttäen (shi= painaa, atsu = sormilla). Lempeän hoidon aikana vahvistetaan elämänvoimaa (Qi) ja tasapainotetaan kehon luonnollista tasapainoa, jolloin elimistö saa uusia voimavaroja hoitaa tehtäviään. Shiatsu rentouttaa, vähentää stressioireita, parantaa aineenvaihduntaa ja unen laatua.

Hyvä tietää! Rauhoittava hoito tehdään vaatteiden päältä hoitopöydällä. Laita päällesi tai ota mukaasi rennot ja joustavat vaatteet (pitkähihaista), joissa sinun on mukava rentoutua. Pääset hoidossa myös peittojen lämpöön.

 • Shiatsu 60min. - 65€
 • Shiatsu 75min. - 75€
 • Shiatsu 90min. - 85€

HEMMOTTELUPAKETIT:

PYSÄHDY JA NAUTI!

Pysähdy ja nauti on lempeän hemmotteleva ylävartalon hoito, jossa pysähdytään hetkeen nauttimaan hoitavasta kosketuksesta! Virtaavat liikkeet ja runsaat toistot johdattelevat sinut ihanaan rentoutumisen nirvanaan. Selän, hartioiden, niskan ja kaulan alueen hieronta pehmentää miellyttävästi hartiaseudun lihakset. Kädet hierotaan sormenpäistä aina olkapäihin asti ja hyvä olo viimeistellään kasvojen ja pään hemmottelevalla hieronnalla. Rentouttavan hoidon jälkeen olosi on kevyt, levännyt ja pehmeän raukea.

Hyvä tietää! Hoidossa käytetään luonnonmukaista öljyä. Pää hierotaan ilman öljyä, mutta öljyä saattaa mennä hieman myös hiuksiin.

 • Pysähdy ja nauti! 90min. - 90€

TÄYDELLISEN RENTOUTTAVA HOITOELÄMYS

Taivaallisen ihana hoitoelämys, jossa yhdistellään eri hoitojen parhaita paloja. Hoidossa hierotaan ensin pää, rintakehä, kasvot ja kädet. Hyvä olo viimeistellään jalkahieronnalla. Tästä elämyksestä lähdet pois levänneenä ja täydellisen rentoutuneena. Tervetuloa rentoutumaan täysin!

Hyvä tietää! Hoito tehdään hoitopöydällä rentoutuen. Pää hierotaan ilman öljyä, muutoin hieronnassa käytetään öljyä. Kahden tunnin hoidossa hierotaan lisäksi selkä ja hartiaseutu, jolloin hoito alkaa vatsamakuulla.

 • Täydellisen rentouttava hoitoelämys 90min. - 90
 • Täydellisen rentouttava hoitoelämys 2h - 125€

INDIAN BLISS!

Ihanan ylellinen hemmotteluhoito Indian Bliss alkaa selän ja hartiaseudun rentouttavalla hieronnalla. Pää hierotaan hoidon aikana monipuolisin kevyin, mutta reippain ottein ja myös kasvot, rintakehä ja kädet pääsevät nauttimaan hoitavan kosketuksen eheyttävästä voimasta. Lempeän virtaavat hoito-otteet ovat tuttuja HEHKUN intialaisista hieronnoista.

Hoito sopii sinulle, joka kaipaat hemmottelua ylävartalon alueelle, nautit intialaisista hoito-otteista ja haluat sallia itsellesi pientä luksusta elämääsi.

Hyvä tietää! Hoidossa käytetään öljyä muutoin, paitsi pään hieronnassa. Hoidon päätteeksi olosi on autuaan onnellinen, täysin rentoutunut, mutta samaan aikaan virkistynyt ja voimaantunut. Tervetuloa testaamaan ihana hemmotteluhoito! 

 • Indian Bliss! 90min. - 90€

STRESS AWAY!

Stress Away -hoito karkottaa stressin, sulattaa niskahartiaseudun jumit ja rentouttaa jalkasi höyhenen kevyiksi. Hemmotteluhoidossa yhdistyy stressiniskan hieronta ja rentouttava jalkahieronta. Hoito alkaa niskahartiaseudun, kaulan ja kasvojen hieronnalla. Pään hieronnan jälkeen käsitellään monipuolisin ottein jalat (polvista alaspäin). Hoito on rentouttava niskahartiaseudun ja jalkojen lempeä tehokäsittely. Hoidon päätteeksi veri kiertää hartioissasi ja jalkasi ovat höyhenen kevyet. 

 • Stress Away! 90min. - 90€
 • Stress Away! 1h 45min. - 110€

Hyvä tietää! Hoito alkaa vatsamakuulla yläselän ja hartiaseudun hieronnalla. Selinmakuulla rentoutuen hierotaan niskan, kaulan ja kasvojen alue sekä jalat. Hoidossa käytetään öljyä, jota voi mennä hieman myös hiuksiin.

 

 
Powered by Aava 3