Jooga Nidra & Reiki

Jooga nidra eli "joogan syvä uni" on syvästi rentouttava ja rauhoittava pienryhmässä tehtävä harjoitus, joka hellii hermostoasi. Meditatiivinen harjoitus alkaa ohjatulla tietoisuusharjoituksella, joka johdattelee sinut kehon ja mielen harmoniaan - tilaan, jossa olet rentoutunut, mutta tietoinen. Syvästä rentoutumisen tilasta käsin pääset nauttimaan rauhallisesta ja maadoittavasta reikihoidosta. Reiki on levollista kosketuksen energiaa. Se on kokonaisvaltainen ja tasapainottava hoitomuoto, jonka juuret ulottuvat Japaniin. Tervetuloa pysähtymään hetkeen ja nauttimaan olostasi meditatiiviseen ja hoitavaan harjoitukseen, jossa sinun ei tarvitse suorittaa mitään, vaan pääset pudottautumaan ihanaan rentoutumisen tilaan nauttimaan hoitavasta kosketuksesta. 

Jooga Nidrassa saavutat syvän levollisuuden tilan.

Seuraava joogahoito:

Aika: su 22.9. klo 15-16.15

Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9

Hinta: 25€/75min.

Ilmoittaudu tästä!

Voit myös varata ryhmällenne oman harjoituksen! Lisätiedot: skrollaa alaspäin.

Varustus:

Rennot, lämpimät ja joustavat vaatteet, joissa sinun on mukava rentoutua. Halutessasi ota mukaan myös oma tyyny. Villasukat ja viltit saat lainaan Gaiasta.

Vinkki! Voit myös varata ryhmällenne oman harjoituksen! Lisätiedot: skrollaa alaspäin.

Jooga Nidra

Jooga nidra eli "joogan uni" on syvästi rentouttava ja rauhoittava harjoitus, joka hellii hermostoa ja laskee sykettä. HEHKUN Jooga nirda -harjoitus alkaa ohjatulla rentoutuksella, joka johdattelee sinut kehon ja mielen tyyneyteen - meditatiiviseen tilaan, jossa olet rentoutunut, mutta tietoinen. Jooga nidra toteutetaan itsellesi mukavassa asennossa makuulla vilttien lämmössä. Tässä syvärentouttavassa ja lempeässä harjoituksessa keho saa levätä ja mieli tyyntyä. Jooga nidra sopii hyvin omaksi rauhoittumishetkeksi ja sen voi liittää myös osaksi restoratiivista Yinjoogaharjoitusta. Rentoudu ja nauti! 

Reiki

Reikihoito on pitkät perinteet omaava rentouttava luontaishoitomenetelmä, jonka juuret ovat Japanissa. Mikao Usui kehitteli luonnollisen parantamisen menetelmän jo yli sata vuotta sitten. Harmonisoiva ja palauttava hoito perustuu ajatukseen elämää ylläpitävästä voimasta, joka virtaa kaikkialla, myös meissä. Tätä elämänenergiaa, jonka virtaavuutta on mahdollista vahvistaa, kutsutaan eri puolilla maailmaa esim. chi'ksi tai pranaksi. Reiki (Rei= henki, Ki=elämän voima) on tietoista ja lempeää kosketuksen energiaa. Reikissä kosketus on hidasta, elvyttävää ja rauhoittavaa.

Hyvinvointia tukeva hoito on hyödyllinen esim. rentoutumista kaipaavalle, stressaantuneelle mielelle, uupumusoireisiin tai jännitystiloihin. Reiki on meditatiivista, toista kunnioittavaa ja turvallista. Se ei ole sidoksissa mihinkään tiettyyn elämänkatsomukseen. 

Ihana rentouttava hetki vain teille!

Haluaisitko omalle ryhmällenne vain teille tarkoitetun 75min. Jooga Nidra & Reiki harjoituksen?

Kiinteä hinta ohjatulle hyvinvointihetkelle on 200€/75min. (sis. ALV 24%)/max. 7 hlöä.

Kysy lisää tällä lomakkeella!

Powered by Aava 3