Sound of GroundingYin® YOGA

Hoitavassa äänimaljajoogassa pääset nauttimaan Yinjoogan rentouttavimmista asanoista ja lempeästä shiatsuhoidosta. Hoitavana lisäelementtinä äänimaljojen harmoninen sointi. Tästä harjoituksesta lähdet kotiin syvästi rentoutuneena, mieli tyyntyneenä ja hoitavan kosketuksen eheyttämänä. Lämpimästi tervetuloa pysähtymään sallivasti oman kehon äärelle palauttavasta omasta ajasta, GroundingYin® joogahoidosta ja äänimaljojen meditatiivisesta soinnista nauttien!

Tilauksesta pienryhmille!

Matkusta kanssamme GroundingYin®joogahoidon ja äänimaljojen rauhoittavaan maailmaan, jossa sinun tehtävänäsi on vain rentoutua asanoissa ja nauttia olostasi, olla levollisesti läsnä. Ainutlaatuisessa hyvinvointihetkessä Annika ohjaa pehmeää GroundingYin® joogaharjoitusta, Tiinan johtaessa osallistujat voimauttavan ja meditatiivisen äänimaiseman äärelle. Pääset harjoituksen aikana nauttimaan myös hoitavasta, maadoittavasta shiatsukosketuksesta.

Antaudumme Yinjoogan hyvää tekeville asanoille turvallisesti ja tuetusti läsnäolevan hengityksen ja painovoiman avulla. Vapautamme kehosta ja mielestä jännityksiä pysähtymällä sallivasti oman kehon äärelle ja irtipäästämällä kaikesta suorittamisesta. 

Äänimaljojen värähtely rentouttaa kehoa ja lihaksia, syventäen Yinjoogan lempeitä asanoita.
Maljojen herkkä ja hyväilevä ääni rauhoittaa ja alentaa stressitasoa niin kehosta kuin mielestäkin. Kongien sointi juurruttaa sinut vahvasti hetkeen.  Anna harmonisten äänien huuhdella koko kehoasi ja viedä syvään rentoutukseen, missä aika ja paikka menettävät merkityksensä ja on vain tämä hetki.

Tule lataamaan energiavarastosi ja täyttämään itsesi hoitavalla energialla ja hyvällä ololla. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta. Rentouttava harjoitus sopii kaikille.

Hyvä huomioida!
Tilaajan tiloissa olisi hyvä olla harjoitusta varten ainakin pehmeät alustat/joogamatot osallistujille. Tyynyt, viltit ja villasukat tekevät rentoutumisesta vielä entistäkin mukavampaa, sillä lämpö tukee rentoutumista. Meiltä saat harjoituksen ajaksi käyttöön joogatiilet. Mukanamme tulevat myös äänimaljat, koshit ja kongi. Huom! Autamme mielellämme sopivien tilojen löytymisessä!

Ihana rentouttava hetki vain teille!

Haluaisitko omalle ryhmällenne vain teille tarkoitetun 2h Sound of GroundingYin® Yoga harjoituksen?

Kiinteä hinta ohjatulle 2h hyvinvointihetkelle on 400€ (sis. ALV 24%)/max. 8 hlöä.

(Toteutetaan myös max. 10 hengelle, jolloin hinta on 500€).

HUOM! Harjoitukset toteutetaan tilaajan tiloissa (Helsingin alue).

Kysy lisää tällä lomakkeella tai Sielunkuulta.

Hyvinvointihetken ohjaavat:

Tiina Pitkänen
Tiina on Peter Hess® -äänirentoutusmetodin vastuullinen kansainvälinen ammattilainen.
Tiinan Sielunkuun hoitotila sijaitsee Espoossa, jossa hän tekee mm. erilaisia lempeitä ja voimaannuttavia rentoutuksia sekä energiahoitoja. Lämpimästi tervetuloa turvallisesti rentoutumaan ja voimaantumaan Sielunkuuhun.

www.sielunkuu.fi

Tiina

Annika Tammiluoto

Annika on lempeä, levollinen ja läsnäoleva GroundingYin® joogaopettaja, rentoutusohjaaja ja luontaishoitaja. Hänen seesteinen hoitohuoneensa Gaia Vallilassa kutsuu pysähtymään arjen keskellä tarjoten hemmottelua ja hyvinvointia joka tarpeeseen. Luontaishoidossa keho rentoutuu, mieli elpyy ja kokonaisvaltainen hyvä olo vahvistuu. Sama lopputulos on ihanassa GroundingYin® joogahoidossa, joka on joka kerta ainutlaatuinen elämys; ihana yhdistelmä lempeää Yinjoogaa, mielen tyyneyttä ja hoitavan kosketuksen eheyttävää voimaa.

www.hehkuhyvinvointi.fi

Annika
Powered by Aava 3