Sound of Grounding Yin® Yoga

Äänimaljajoogassa pääset nauttimaan Yinjoogan rentouttavimmista asanoista ja lempeän tehokkaasta shiatsuhoidosta. Hoitavana lisäelementtinä äänimaljojen harmoninen sointi. Tästä harjoituksesta lähdet kotiin syvästi rentoutuneena, mieli tyyntyneenä ja hoitavan kosketuksen eheyttämänä. Lämpimästi tervetuloa pysähtymään sallivasti oman kehon äärelle palauttavasta omasta ajasta, Grounding Yin® joogahoidosta ja äänimaljojen meditatiivisesta soinnista nauttien!

Seuraavat tunnit:

to 10.2. klo 18-20

to 10.3. klo 18-20

to 24.3. klo 18-20

to 7.4. klo 18-20

to 12.5. klo 18-20

Hinta: 40 euroa

Varaa paikkasi.

Huom! Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon tästä.

Matkusta kanssamme joogan ja äänimaljojen rauhoittavaan maailmaan kynttilöiden valaistessa Annika Tammiluodon ohjaamaa pehmeää Yinjoogaharjoitusta. Saamme samalla nauttia upeasta, voimauttavan meditatiivisesta äänimaisemasta Sielunkuun Tiina Pitkäsen johdolla.

Äänimaljojen värähtely rentouttaa kehoa ja lihaksia, syventäen Yinjoogan lempeitä asanoita.
Maljojen herkkä ja hyväilevä ääni rauhoittaa ja alentaa stressitasoa niin kehosta kuin mielestäkin. Anna harmonisten äänien huuhdella koko kehoasi ja viedä syvään rentoutukseen, missä aika ja paikka menettävät merkityksensä ja on vain tämä hetki.

Antaudumme Yinjoogan hyvää tekeville asanoille turvallisesti ja tuetusti läsnäolevan hengityksen ja painovoiman avulla. Vapautamme kehosta ja mielestä jännityksiä pysähtymällä sallivasti oman kehon äärelle ja irtipäästämällä kaikesta suorittamisesta. Pääset harjoituksen aikana nauttimaan myös hoitavasta, maadoittavasta kosketuksesta. Sinun tehtävänäsi on vain rentoutua asanoissa ja nauttia olostasi, olla levollisesti läsnä.

Tule lataamaan energiavarastosi ja täyttämään itsesi hoitavalla energialla ja hyvällä ololla! 

Varaa paikkasi!
Paikkoja max. 8 hlölle.

Paikka:
Koulutus- ja rentoutuskeskus Sointukylpylä
Malminkaari 23 B, 00700 Helsinki

Hinta: 40€

Maksu paikan päällä joko kortilla, MobilePayllä tai käteisellä (vain tasaraha).

Ilmoittautuminen:
www.nettiaika.fi/sielunkuu

Hyvä tietää!
Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta. Rentouttava harjoitus sopii kaikille. Sointukylpylän viihtyisässä tilassa sinua odottavat pehmeä alusta, joogatiilet, tyynyjä ja peitto. 

Mitä Grounding Yin® joogahoito on? Lue lisää.

Hyvinvointihetken ohjaavat:

Tiina Pitkänen
Tiina on Peter Hess® -äänirentoutusmetodin vastuullinen kansainvälinen ammattilainen.
Tiinan Sielunkuun hoitotila sijaitsee Koulutus- ja rentoutuskeskus Sointukylpylän tiloissa, joissa hän tekee mm. erilaisia lempeitä ja voimaannuttavia rentoutuksia sekä energiahoitoja.
Lämpimästi tervetuloa turvallisesti rentoutumaan ja voimaantumaan Sielunkuuhun.

www.sielunkuu.fi

Tiina

Annika Tammiluoto

Annika on lempeä, levollinen ja läsnäoleva Grounding Yin® joogaopettaja, rentoutusohjaaja ja luontaishoitaja. Annika ohjaa Helsingissä Grounding Yin® joogahoitoja pienryhmille. Lisäksi hänen seesteinen hoitohuoneensa HEHKU hyvinvointi kutsuu pysähtymään arjen keskellä tarjoten hemmottelua ja hyvinvointia joka tarpeeseen. Luontaishoidossa keho rentoutuu, mieli elpyy ja kokonaisvaltainen hyvä olo vahvistuu. Sama lopputulos on ihanassa Grounding Yin® joogahoidossa, joka on joka kerta ainutlaatuinen elämys; yhdistelmä lempeää Yinjoogaa, mielen tyyneyttä ja hoitavan kosketuksen eheyttävää voimaa.

www.hehkuhyvinvointi.fi

Annika
Haluaisitko omalle ryhmällenne vain teille tarkoitetun 2h Sound of Grounding Yin® Yoga harjoituksen?

Ystäväporukka, työyhteisö...
Ihana rentouttava hetki vain teille.
Tunnille mahtuu max. 8 henkeä ja
kiinteä hinta ohjatulle 2h hyvinvointihetkelle on 320€.

Tiedustelut Sielunkuulta.

Powered by Aava 3